Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

“Ruimte, overzicht en een echt ateliergevoel!”

Bedrijf in beeld

WOLVEGA - Een winkel die twee keer zo groot lijkt, maar toch dezelfde oppervlakte heeft als voorheen; Decorette Postma heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het woonatelier aan de Hoofdstraat Oost, midden in het centrum van Wolvega, is klaar voor de toekomst. De winkel is ruim opgezet, overzichtelijk en een ervaring op zich. De woonwinkel biedt nog steeds dezelfde vertrouwde service en diensten en is bovendien voorzien van een aantal nieuwe producten. Voor vloeren, vloerkleden, raamdecoratie, zonwering, Smart Home, behang, verf, woonideeën en overig interieur ben je bij Decorette aan het juiste adres. Eigenaar Carlo Postma geeft een rondleiding. 

“Ruim hè”, glundert Carlo enthousiast bij het binnenstappen van de gloednieuwe winkel. Wie eerder bij Decorette Postma is geweest, zal denken dat de winkel groter geworden is. Schijn bedriegt echter, want dat is het gevolg van een effectieve indeling. “De winkel heeft optisch nu een veel ruimere uitstraling. Dat komt doordat je bij binnenkomst gelijk door de hele winkel heen kunt kijken. Er staan niet langer displays in het zicht, waardoor je direct weet waar je moet zijn. Dat is prettig voor onze klanten, zeker als ze naar een specifiek product op zoek zijn”, legt Carlo uit.


Bijschrift - Rob Dijkstra

Vrijblijvend advies en inspiratie

De woonwinkel is bovendien voorzien van speciale ‘atelierstafels’ waar mensen vrijblijvend advies kunnen vragen en inspiratie kunnen opdoen. “Eerder hadden we op de verschillende hoeken uitzoekgedeeltes, maar dit geeft een stuk meer rust en overzicht. We hebben meer het ateliergevoel proberen te creëren. Heb je een vraag over de woonkamer, dan halen we het spul naar de atelierstafel toe en bespreken we de ideeën. We hebben ook een inspiratiewand ingericht met kleine staaltjes, karpetten, gordijnen, behang, vloeren en noem maar op. Zo kunnen we samen met onze klanten tot een mooi plan komen.” 

“Dit geeft een stuk meer
rust en overzicht.”

Smart Home is populair

Klanten zijn razend enthousiast over de nieuwe indeling en dat werpt zijn vruchten af. Met name de Smart Home producten die Decorette Postma in huis heeft, zijn populair. “Smart Home producten zijn apparaten die voorzien zijn van een accu, waardoor je ze met een afstandsbediening of app kunt bedienen, zoals Google Home bijvoorbeeld. Je merkt dat dit tegenwoordig erg hot is, zowel onder jongeren als ouderen. Ouderen die bijvoorbeeld iets minder mobiel zijn, kunnen via spraak of een afstandsbediening een rolgordijn omhoog of omlaag laten gaan. Voor jongeren is het vooral een stukje gemak en een gave techniek. Mijn kinderen willen ‘s avonds bijvoorbeeld allemaal het licht uitzetten”, lacht Carlo enthousiast. De zonwering kan bovendien voorzien worden van temperatuursensors en/of zonnesensors, waardoor de producten automatisch reageren op het weer. “Ik verkoop het al jaren, maar ik zie dit echt als de toekomst. Tegenwoordig kan echt alles elektrisch qua raambekleding”, licht hij toe. 


Bijschrift - Rob Dijkstra

Grootste collectie Noord Nederland

Verder vind je bij Decorette Postma wandbekleding in allerlei soorten en maten. “We hebben één van de grootste collecties van Noord Nederland. Tegenwoordig hebben we zelfs lattenwanden op drie meter hoogte, dat heeft bijna niemand”, vertelt Carlo trots. “Deze bieden wij in zestig verschillende kleuren en ook dat is helemaal hip tegenwoordig. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends.” 

Persoonlijke service

Oftewel, ben je op zoek naar inspiratie of passend advies op woongebied. Stap dan vooral eens binnen bij de gezellige woonwinkel in Wolvega. “We staan altijd voor mensen klaar en het persoonlijke aspect is voor ons het allerbelangrijkste. Als ik iets geleverd heb bij een klant, weet ik over vier jaar nog steeds wat ik geleverd heb en hoe het werkt. Ook als er wat is, kun je ons altijd bellen. Ik vind het fijn om dingen te repareren, zodat mensen er nog jarenlang plezier van hebben. Dat is misschien voor de (nieuwe) handel wat minder, maar je ziet wel dat klanten dat enorm waarderen en vaker bij je terug komen. Het is voor mij echt een passie en daar doe ik het voor.” 

Verbouwingskorting

Om de verbouwing op te luisteren, is er gedurende de hele maand september 20 procent korting op raamdecoratie, vloeren en gordijnen. Kom daarom gezellig eens langs aan de Hoofdstraat Oost 27 in Wolvega!

Decorette Postma
Hoofdstraat Oost 27
8471JH Wolvega
Tel: 0561-612405
E-mail: info@decorette-postma.nl

www.decorette-postma.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 3 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 5 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 11 uur geleden
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 13 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 16 apr, 16:00
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00