Koops Techniek
Koops Techniek

J. Koops Techniek; sterk op elke hoogte

Bedrijf in beeld

APPELSCHA - Op zoek naar een betrouwbare hoogwerker of wilt u uw eigen materiaal laten keuren? Dan kunt u terecht bij J. Koops Techniek in Appelscha. Hier kunnen ze zowel particulier als bedrijf verder helpen met alles wat op hoogte gebeuren moet. 

Bij J. Koops Techniek kunt u terecht voor professionele hoogwerkers, ladders en rolsteigers. Ze verhuren aan zowel particulieren als bedrijven en staan voor u klaar voor korte of lange projecten. J. Koops Techniek onderscheidt zich door hun uitgebreide vakkennis en goede service. U kunt uw gehuurde of gekochte materialen tegen een meerprijs laten bezorgen en uiteraard krijgt u altijd een duidelijke uitleg, zodat alle betrokken partijen erop kunnen rekenen dat de materialen op een goede en veilige manier gebruikt worden. Mochten er na de uitleg toch nog onduidelijkheden zijn, dan leggen de jongen en meiden van J. Koops Techniek het graag nog een keer uit. Desgevraagd bouwen ze zelfs een stukje met u mee, zodat u de materialen in actie kan zien. Kijk en leer dus. 

Naast het verhuren van hoogwerkers en dergelijke is J. Koops Techniek ook sterk in het onderhouden en keuren van uw eigen materialen. Aan de hand van de wettelijke normen controleren zij uw hulpmiddelen, repareren ze wanneer dit mogelijk is en geven dat een wetgeldig keurmerk. Zo weet u 100% zeker dat uw materialen veilig zijn en bent u goed verzekerd wanneer u bezig bent met een opdracht. De keuringen voert J. Koops Techniek zowel vanuit de zaak als bij u op het terrein uit. 

Bij J. Koops Techniek zijn ze altijd flexibel en denken ze met u mee. Zo bezorgen ze ook regelmatig in de avond of in het weekend. Wanneer materialen last hebben van een storing staan ze zo snel mogelijk bij u op de stoep om de problemen te verhelpen. Binnenkort lanceren zij ook een webshop waar u online ladders en andere materialen van de beste kwaliteit kan bestellen. Ze helpen u graag verder met deskundig advies over welk materiaal u het beste kunt inzetten om de klus te klaren. 

Ga naar www.koopstechniek.nl voor meer informatie.

Koops Techniek
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00