Het team van Bats Uitzendbureau.
Het team van Bats Uitzendbureau. Foto: eigen beeld.

Bats Uitzendburo: Lokaal, betrokken en persoonlijk

Algemeen

NIJENSLEEK - Als je aan een nieuwe baan begint, wil je dat een aantal zaken goed geregeld zijn. Het is logisch dat je van je nieuwe werk verwacht dat je eerlijk wordt behandeld, dat je persoonlijk wordt benaderd door iemand die je kent en dat je erop kan vertrouwen dat alles netjes en snel wordt geregeld. Helaas is de realiteit dat je lang niet altijd zo wordt behandeld zoals je wel graag behandeld zou willen worden. Bij Bats Uitzendburo geloven ze echter nog wel in die waarden: “Onze kracht is onze lokale betrokkenheid en de persoonlijke aanpak.”

Bats Uitzendburo is een lokaal uitzendbureau uit Nijensleek. Een klein team van zes mensen uit de regio zorgt ervoor dat zeker 250 mensen elke dag weer met een goed gevoel aan het werk kunnen op een passende plek. Het bedrijf is in 2013 gestart door Ronald Visser: “We zijn ooit begonnen met een bijzondere interesse voor de agrarische sector. Ikzelf ben opgegroeid op de boerderij en onze regio is onlosmakelijk verbonden met deze branche. Inmiddels zijn we gegroeid en werken we allang niet meer alleen met boerenbedrijven. We hebben ook mensen aan het werk in de bouw, in de dienstverlening, in het groen of de techniek.” 

Ronald en zijn collega’s verbinden bedrijven uit de regio Oost- en Weststellingwerf, Westerveld, De Wolden, Meppel en Steenwijkerland met mensen die op zoek zijn naar werk: “Alles begint bij een persoonlijk gesprek,” legt Ronald uit. “Of je nou contact met ons opneemt naar aanleiding van één van onze vacatures op de website of omdat je graag aan de slag wilt maar niet weet hoe te beginnen, we nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. In het gesprek leren we elkaar kennen en hebben we het over wat je kan en wat je wil.” Persoonlijke aandacht vindt Bats Uitzendburo erg belangrijk: “Daarom zijn we ook goed bereikbaar. Sommige vragen kunnen nou eenmaal niet wachten tot morgen. We zijn daarom ook in de avond en in het weekend telefonisch bereikbaar.” 

Omdat het team van Bats Uitzendburo hun werknemers goed kent, hebben ze het beste met hen voor. Daarom doen ze alles in eigen beheer. Ze regelen niet alleen een goede werkplek en de loonadministratie, maar zorgen er ook voor dat je kan groeien: “Via ons is het ook mogelijk om cursussen, opleidingen en trainingen te volgen. Hierdoor ben je breed inzetbaar en blijf je je ontwikkelen.”

Mensen helpen om een passende werkplek te vinden in de regio, daar maakt Bats Uitzendburo zich hard voor. Ze zijn zich erg bewust van hun rol in de regio. Daarom sponsoren ze bijvoorbeeld de Kolonieloop en diverse sportteams uit de buurt. Een andere manier hoe ze zich inzetten in de regio is met Stichting Veuruut: “We geven mensen die een tijdje niet hebben kunnen werken de kans om weer opnieuw kennis te maken met de arbeidsmarkt en te ontdekken wat zij leuk vinden. Via de stichting kunnen ze proeven aan verschillende beroepen.” 


Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, in de agrarische sector, in het groen, in de bouw, in de GWW, dienstverlening of toch wat anders en wil je dat alles goed geregeld wordt? Neem dan eens contact op met Bats Uitzendburo. Ga naar www.batsuitzendburo.nl, check hun sociale media op Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin of bel naar 0521-344007.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Afbeelding
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 1 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00