Afbeelding

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

De eigenaresse van Snooky gaat verhuizen naar een verzorgingshuis. Het is altijd weer hartverscheurend als je dan hoort dat men haar/zijn geliefde huisdier niet mee kan nemen. Om deze reden is er dus dan ook afstand van haar gedaan en verblijft ze nu in ons gastgezin. 

Snooky is een gesteriliseerde poes en geboren in november 2008, ja we horen u al denken dat is een dame op leeftijd, maar niets is minder waar: Snooky ziet er nog hartstikke jong en fit uit en speelt alsof het een kitten is. Balletjes, een tunnel, stokje: alles vindt ze leuk en draait dan met haar hele lijfje; wat een lol om alleen al naar haar te kijken. Hoezo, ze is op leeftijd? Het is bijna niet te geloven. Ze is eraan gewend om naar buiten te mogen, al doet ze dit liever niet als het regent want daar heeft ze toch wel een hekel aan. Ze doet haar behoefte netjes op de kattenbak en qua eten is ze ook niet echt kieskeurig. Aan veel drukte in huis is ze niet gewend en voor honden is ze zelfs een beetje bang; andere katten heeft ze niet zoveel mee, ze is het liefste ‘enigst kind’ in huis. Het is zeker geen kat die het fijn vindt om de hele dag alleen thuis te moeten zitten; ze komt geregeld even wat aandacht bij je halen, of zit tijden in de vensterbank te kijken naar alles wat daar buiten gebeurt. Kom je op bezoek, dan zit ze al snel bij je. Kortom: een geweldige leuke kat die makkelijk is in de omgang. 

We zoeken voor Snooky een plekje waar het rustig is, geen andere dieren zijn, misschien iemand die zelf al wat op leeftijd is en het geweldig vindt om zo een gezellige kat in huis te hebben en het leuk vindt dat ze zich nog als een jonge kat kan gedragen. Bent u diegene? Dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 12 uur geleden
Afbeelding
Droogte en stikstof bedreigen natuur Bakkeveense Duinen en Wijnjeterper Schar Natuur 15 uur geleden
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 20 uur geleden
Beeld ter illustratie
Boeren en tuinders lanceren massale publieksactie Agrarisch nieuws 14 mei, 18:00
Afbeelding
Geniet ook dit jaar weer van muziek in de natuur tijdens Oranjewoud Festival Evenement 14 mei, 12:00
Afbeelding
Gemeente Weststellingwerf nodigt inwoners en ondernemers uit voor open dag op zaterdag 25 mei Evenement 14 mei, 10:00
Afbeelding
Column Désirée van Dijk-Attema: Nat en nog meer onzekerheid Column 13 mei, 18:00