Afbeelding

MBS Plaagdierbeheersing helpt én adviseert

Algemeen

De medewerkers van MBS Plaagdierbeheersing en Advies uit Wolvega zorgen er ook deze zomer weer voor dat bijvoorbeeld wespen zo weinig mogelijk overlast kunnen veroorzaken. Een kwestie van bestrijden en/of beheersen.

Zeer hinderlijk
Want op zich zijn wespen nuttige dieren. Ze kunnen in sommige situaties voor veel overlast zorgen, bijvoorbeeld voor mensen die allergisch en/of overgevoelig zijn voor wespensteken, kan een wespensteek zelfs dodelijk zijn. Ze kunnen dan ook zeer hinderlijk zijn voor u iedereen, van ouderen, ouders en uiteraard spelende kinderen.

Horren voor ramen
De MBS-medewerkers geven desgewenst ook advies over hoe je in bepaalde situaties op bepaalde locaties wespenoverlast kunt voorkomen. In zijn algemeenheid stelt MBS: "Door verschillende weringsmaatregelen kun je eventuele overlast proberen te voorkomen, zoals horren voor uw ramen plaatsen, vuilcontainers en afvalemmers goed te sluiten."

Weglokken met zoete lokstof
"Helemaal voorkomen zal niet (altijd) lukken, wespen komen op zoetigheid af. Je kunt ze dan ook weglokken door ergens anders een zoete lokstof te plaatsen of op te hangen." De medewerkers van MBS Plaagdierbeheersing & Advies zorgen ervoor dat de wespenoverlast vakkundig wordt opgelost, voor een vaste lage prijs inclusief nazorg.

MBS Plaagdierbeheersing & Advies zit aan de Hoofdstraat West 72 Wolvega, is te bereiken via 0561 – 481639 en 06 – 40304850.

Meer informatie is te vinden op de website www.mbsplaagdieren.nl

Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 19 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00