Afbeelding

ACC is specialist in auto’s, campers, caravans

Algemeen

Richard Wagemans en zijn twee fulltime medewerkers zijn met ACC Oosterwolde specialist op het gebied van campers en caravans en van auto's. De reparatiewerkzaamheden aan auto's nemen langzamerhand steeds meer af, het werk aan campers en caravans groeit.

"Bij campers en caravans heb je niet alleen met de techniek van het voertuig te maken, maar ook met het woongedeelte. Aan hybride en elektrische auto's valt veel minder te sleutelen. Dat wij enkele jaren geleden meer aan campers en caravans zijn gaan doen, is achteraf een goede zet."

Veel producten op voorraad
ACC Oosterwolde heeft een mooie voorraad aan producten opgebouwd voor campers en caravans. Dat kan van alles zijn, van schoonmaakproducten, gas toiletvloeistoffen tot de meest voorkomende technische producten. Bovendien moet je er goed technisch inzicht voor hebben. De energiebronnen kunnen variëren van gas tot 12 volt tot 220 volt. Als je dan iets niet goed installeert kan dat kortsluiting tot gevolg hebben.

Kwaliteit en betaalbaar
"Wij willen de hoogst mogelijke kwaliteit leveren voor een zo scherp en betaalbaar mogelijk prijs. Dat wordt gewaardeerd merken we", zegt Richard. Hij startte zijn eigen bedrijf op 2 november 2006 als franchisenemer van Vakgarage Oosterwolde. Aangezien zijn werk gaandeweg verschoof richting campers en caravans, begon hij vijf jaar geleden zijn volledig eigen bedrijf ACC Oosterwolde.

Service en garantie
Hij vindt service en het geven van Bovag en Focwa garantie belangrijk bij het installeren van producten aan de binnen- en buitenkant van campers en caravans. "Mensen moeten weten waar ze aan toe zijn. Je kunt voor het goedkoopste product op internet gaan en dat zelf erop zetten, maar als je net iets meer uitgeeft krijg je er bij ons service en garantie bij. Dat is ook wat waard."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voorkom conflicten, zorg voor een stevig juridisch fundament van je (online) business! Zakelijk nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 17 uur geleden
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 20 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 20 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 23 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 16 mei, 08:00
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00
Afbeelding
Droogte en stikstof bedreigen natuur Bakkeveense Duinen en Wijnjeterper Schar Natuur 15 mei, 15:00