Afbeelding
Foto: eigen beeld.

Nieuw initiatief vakantietrainingen VC Sneek een bullseye

Sport

SNEEK - Vraag een willekeurige Nederlander wat hij in de voorjaarsvakantie heeft gedaan. Op wintersport geweest? Of een weekje een tropische bestemming, een aantal dagen weg in eigen land of gewoon lekker thuisblijven? Voor dat laatste koos Erik Reitsma, maar hij gaf wel een geheel eigen invulling aan zijn vakantieweek: de gedreven trainer/coach van VC Sneek organiseerde voor de clubs in de omgeving  diverse vakantietrainingen en deze primeur werd een groot succes.

In de Sneker Sporthal had Erik Reitsma samen met Jelte Bruinsma gemiddeld 13 spelers en speelsters per dagdeel op de training en daarmee werd de sessie goed bezocht.: ”Het aardige was dat van bijna alle verenigingen van de Set Up Club- samenwerking er wel kinderen zijn geweest om te trainen, ”zegt Reitsma, die nog nageniet van de zege van zijn team op Regio Zwolle afgelopen zondag. 

Actieve start

De trainingen maakten steeds een zeer actieve start van de vakantiedag. Het begon met uitdagingen en spelletjes, tussendoor werd serieus geoefend en eindigden we steeds met een lekkere lange wedstrijd spelen”,  aldus een enthousiaste Reitsma, die naast zijn trainerschap bij VC Sneek ook als docent lichamelijke oefening werkzaam is.

Succes

Een initiatief dat een vervolg verdient? ”Wat ons betreft een succes en zeker voor herhaling vatbaar, “zegt Erik Reitsma resoluut die zich de komende weken gaat richten op zijn dames van Friso Sneek om te trachten eerst de kampioenspoule met een tien en een griffel af te sluiten.

Bron: VC Sneek
Foto: Eigen foto

Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Algemeen 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00