Afbeelding
Foto: eigen beeld.

Nieuw initiatief vakantietrainingen VC Sneek een bullseye

Sport

SNEEK - Vraag een willekeurige Nederlander wat hij in de voorjaarsvakantie heeft gedaan. Op wintersport geweest? Of een weekje een tropische bestemming, een aantal dagen weg in eigen land of gewoon lekker thuisblijven? Voor dat laatste koos Erik Reitsma, maar hij gaf wel een geheel eigen invulling aan zijn vakantieweek: de gedreven trainer/coach van VC Sneek organiseerde voor de clubs in de omgeving  diverse vakantietrainingen en deze primeur werd een groot succes.

In de Sneker Sporthal had Erik Reitsma samen met Jelte Bruinsma gemiddeld 13 spelers en speelsters per dagdeel op de training en daarmee werd de sessie goed bezocht.: ”Het aardige was dat van bijna alle verenigingen van de Set Up Club- samenwerking er wel kinderen zijn geweest om te trainen, ”zegt Reitsma, die nog nageniet van de zege van zijn team op Regio Zwolle afgelopen zondag. 

Actieve start

De trainingen maakten steeds een zeer actieve start van de vakantiedag. Het begon met uitdagingen en spelletjes, tussendoor werd serieus geoefend en eindigden we steeds met een lekkere lange wedstrijd spelen”,  aldus een enthousiaste Reitsma, die naast zijn trainerschap bij VC Sneek ook als docent lichamelijke oefening werkzaam is.

Succes

Een initiatief dat een vervolg verdient? ”Wat ons betreft een succes en zeker voor herhaling vatbaar, “zegt Erik Reitsma resoluut die zich de komende weken gaat richten op zijn dames van Friso Sneek om te trachten eerst de kampioenspoule met een tien en een griffel af te sluiten.

Bron: VC Sneek
Foto: Eigen foto

De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15