Afbeelding
Foto: Wies van der Velde

Grote belangstelling smashbaltraining VC Sneek ondanks voorjaarsvakantie

Sport

SNEEK - Het was even afwachten hoe groot de belangstelling voor de tweede smashbaltraining voor de jeugd van 6 jaar t/m 14 jaar zou maar tegen 13.45 uur kwam er een tsunami aan deelnemers de Schuttersveldhal binnenlopen. Ondanks de vakantie wisten ruim dertig kinderen de gang naar de training van Jelte Bruinsma, Mark Hekstra, Jelmer Spoor en Jesper Visser te vinden. “Een heel groot en prachtig aantal weer met veel nieuwe gezichten, ”constateerde Jelte Bruinsma tevreden.

VC Sneek is sinds veertien dagen begonnen met reguliere smashbaltrainingen. Dit naar aanleiding van de inloopsessies die inmiddels driemaal zijn georganiseerd en zich ook konden verheugen in een grote opkomst. Opvallend bij deze editie was het grote aantal kinderen in de jongste leeftijdsgroepen. “Heel leuk dat ze er zijn al merk je wel grote verschillen tussen de jongste en wat oudere kinderen al is dat ook logisch, ”zagen de trainers.

Smashbalshirt

Voor de jeugd was het in ieder geval een groot feest weer. Iedere deelnemer kreeg voor aanvang een mooi smashbalshirt uitgereikt dat speciaal voor hen is gemaakt. Daarnaast een vlotte tas van VC Sneek op je schouders en je volleybalbagage is gewaarborgd. “Heel leuk die tasjes en vooral dat shirt. Mooi zo al die aandacht voor de jeugd”, aldus een ouder.

Volleybaleventsneek@gmail.com

Komende zondag staat de derde training op het programma. Enthousiastelingen kunnen zich opgeven via volleybaleventsneek@gmail.com “Opgave voor nieuwe mensen is nu wel noodzakelijk omdat we beter kunnen inschatten hoe groot de groepen worden. Blijft prachtig natuurlijk dat ze willen smashballen”.

Bron: VC Sneek
Foto: Wies van der Velde

Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Algemeen 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00