Afbeelding
Foto: Ron van Hal

Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium!

Cultuur

SNEEK - Stel je voor: je kind, stralend van plezier, dansend tussen vriendjes en vriendinnetjes, ontdekkend hoe leuk het is om te bewegen op muziek. Dit kan bij Kunstencentrum Atrium met onze Kinderdans cursus in Workum. Het is veel meer dan alleen bewegen; het is een speelse ontdekkingsreis door de wereld van dans.

Onze cursus biedt kinderen de kans om door dans hun eigen fantasie en fysieke vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren niet alleen de basis van klassiek ballet, maar ook de vrije bewegingen van moderne dans en de energie van jazz. Elke stijl brengt zijn eigen verhaal en emotie, iets wat de kinderen zichtbaar meenemen als ze over het podium zweven alsof ze prinsen en prinsessen zijn.

Emily Bakker, onze enthousiaste dansinstructeur en zelf danseres sinds haar vijfde, leidt de lessen. Emily begon ooit met jazzballet en heeft haar passie voor dans nooit verloren. Nu wil ze die passie overbrengen op de jongere generatie: “Ik vind het fantastisch om mijn liefde voor dans te delen met de kinderen en ze te zien groeien in hun bewegingen en zelfvertrouwen.”

We begrijpen dat het belangrijk is om te zien of deze cursus bij je kind past. Daarom bieden we bij Kunstencentrum Atrium een gratis proefles aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe jouw kind opbloeit bij Kinderdans. De lessen vinden elke dinsdagmiddag plaats in Workum en zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen.

Meer informatie over de cursus Kinderdans en het aanmelden voor een proefles vind je op onze website: www.kunstencentrumatrium.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 10:00
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 16 mei, 15:00
Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 16 mei, 12:00
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 16 mei, 10:00
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00