Afbeelding

Free Running en Free Gym slaat aan bij Enjoy Sports

Algemeen

De populariteit van FreeRunning en voor FreeGym groeit enorm, zien de gediplomeerde instructeurs Ramona Pietersma en Dennis Oosterhof bij Enjoy Sports in Sneek. De sporthal aan de Alexanderstraat, waar turnlessen worden gegeven op regionaal en nationaal niveau, is een waar 'free'-mekka geworden waar je echt alles kunt beoefenen.

Freerunning en Freegym, de basis van alle sporten
Bij Enjoy Sports kun je vanaf 6 jaar kiezen voor Freerunning of Freegym. Bij Freerunning is het de bedoeling om je zo snel en zo kundig mogelijk van punt a naar punt b te bewegen. Omdat de sporthal van Enjoy Sports volledig met professioneel materiaal is ingericht kun je Freerunning hier heel goed uitvoeren. Door de grote valkuil achter de 12 meter lange trampoline en onder de brug kunnen de kinderen veilig alles tricks en elementen trainen. 

Freegym is een mix van turnen, freerunning en trampoline springen. Het leuke aan freegym is dat er meer uitdaging en vrijheid is tijdens de lessen. De kinderen worden meer uitgedaagd om grenzen te verleggen. Dit is voor turnen ook weer noodzakelijk om een stap te kunnen zetten naar een hoger level. Vanuit Freegym kun je de overgang maken naar freerunning, turnen of trampoline springen.

Turnen, dansen en callanetics 
Voor de turnsters, dansers, en callanetics groepen is er voldoende uitdaging te vinden om hun sport te kunnen uitoefenen. Ramona: "Wij bieden recreatief en hoog niveau aan op turngebied voor meisjes. Ook biedt Enjoy Sports de mogelijkheid om door te stromen naar topsport turnen in Heerenveen." Daarnaast organiseert Enjoy Sports verschillende evenementen waar iedereen zijn talent kan laten zien. 

Jumpinghal en vrij trainen
Ook kinderen die geen lid zijn van Enjoy Sports kunnen in het weekend en tijdens de schoolvakanties naar de jumpinghal komen om vrij te trainen. Ramona: "We zien dat er zowel turnsters, freerunners maar ook voetballers en andere sporters hier veel gebruik van maken." 

Sporten voor elke leeftijd
Bij Enjoy Sports kan iedereen van elke leeftijd van sport genieten, of je het nu puur recreatief of wedstrijdgericht wilt aanpakken, de trainers begeleiden je naar dat niveau of intensiteit waar je zelf naar toe wilt. 

Lekker bezig en bewegen voor kids vanaf 6 jaar tot ouderen van 86-plus, hoe mooi is dat. Kijk voor meer informatie voor alle mogelijkheden op www.enjoy-sports.nl of op de facebookpagina van Enjoy Sports. 

Enjoy Sports
Alexanderstraat 2 B/C 
8606 VP Sneek
tel: 0515 856 790
info@enjoy-sports.nl
www.enjoy-sports.nl

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 27 apr, 11:13
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 26 apr, 16:00