zaterdag 19 september, 2020 21:20
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto:

'Circus Got Talent' competitie voor jonge circustalenten

Circus Saranti presenteert de 2de editie van Circus Got Talent!, de grootste Nederlandse circus talentenjacht allertijden.

Na het grote succes in 2017 zal Circus Got Talent (CGT) een vervolg krijgen in 2020. Circus Got Talent is een competitie voor jonge circustalenten in geheel Nederland. Kinderen in de leeftijd 8 t/m 18 jaar met een talent voor circus nemen deel aan deze competitie. Of ze nu uit de circuswereld komen, vanuit een jeugdcircus of hobby en een goede act hebben kunnen ze alleen of samen met anderen dit laten zien!

De 2de editie vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en zal in een vorm gegoten worden van een echte show, gepresenteerd door Ritsko van Vliet als bekende Nederlandse presentator.

Een vijftallige vakjury bestaande uit Pammy Boltini (weduwe van de beroemde circusdirecteur Toni Boltini), Arlette Hanson (directrice van Wintercircus Hanson), Kitty Hagen (directrice bij Circus Fantasia), Henk de Vries (special effects specialist, clown en goochelaar) en Marco Bonisimo (jongleur en circusperformer) zullen de acts beoordelen op verschillende onderdelen zoals presentatie, originaliteit en moeilijkheidsgraad.

De deelnemers hebben de mogelijkheid tot het winnen van Circus Got Talent prijzen waaronder een eerste, tweede, derde en publieksprijs.

Jeugdcircus Saranti laat graag zien dat er heel veel circus talent is door heel Nederland. Door middel van het organiseren van Circus Got Talent wil Saranti deze jeugdige talenten een podium bieden voor hun acts. Hiermee stimuleren we het plezier van het jeugdcircus, maar ook het promoten van het jeugdcircus in het algemeen.

In Nederland zijn er rond de 60 jeugdcircussen en rond de 25 circussen die vol met jeugdige talent zitten, dus talent genoeg.

Zaterdag 8 februari Foyer open 12:00 uur l Aanvang voorstelling 13:00 uur l Einde voorstelling 16:00 uur l Pauze van 30 minuten met leuke activiteiten in de foyer
www.circusgottalent.nl l Entreeprijs €15,-

Win kaartjes met Rondom
Net als vorig jaar mag Rondom Vandaag weer een aantal kaartjes weggeven voor dit spektakel. Voor onze lezers zijn er 2 x 2 vrijkaarten beschikbaar. Op onze Facebookpagina kunt u vinden hoe ook u kunt meedingen voor deze leuke prijs. Hier kunt u uiteraard ook op de hoogte blijven van het laatste nieuwe en mooie verhalen uit de regio.
 

Meer berichten