Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
vrijdag 23 oktober, 2020 23:18
Logo rondomvandaag.nl/drachten
<p>Duitse herder reu Thibo</p>

Duitse herder reu Thibo

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

  Samenleving

Thibo, een Duitse herder reu, geboren 11-2-2015, is op zoek naar een nieuw baasje. Iemand die hem op positieve manier leiding kan geven, maar het ook leuk vind om actief bezig te zijn met hem. 


Thibo kan zich voordoen als een stoere jongen, maar heeft ook op veel punten echt een klein hartje. Hij kan alleen thuis zijn, hij kan mee in de auto, tegen katten doet hij niet lelijk. Ben je met hem aan het wandelen aan de riem en er is een hond in zicht: dan kan Thibo stoer doen, alhoewel hij dit gedrag bij ons in de opvang niet laat zien, loslopend wil hij het liefst met iedere hond spelen. 

Thibo kan geplaatst worden bij een andere stabiele hond. Komt er bezoek laat hij wel even van zich horen, om vervolgens bij het ene bezoek wat afstand te houden en bij het andere meteen enthousiast te zijn. Het liefste gaat Thibo lekker op pad met zijn baas, dan is hij echt in zijn element. 

Wij plaatsen Thibo niet bij hele kleine kinderen, Bent u diegene die geschikt is voor deze ‘stoere hond met klein hartje’ en kunt u hem bieden wat hij nodig heeft, neem dan contact op met ons. Dit kan op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Meer berichten