Afbeelding
Foto: W.A.S Dé Witgoed Specialist

W.A.S Dé Witgoed Specialist bouwt eenvoudig jouw gasplaat om naar inductie

Zakelijk

LEEUWARDEN - Kookt u nog op gas? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om van een gaskookplaat over te stappen op inductie. Naast dat u met een inductiekookplaat een hoop energie kunt besparen op koken, is het een stuk veiliger. Bovendien hoeft u vaak geen grote aanpassingen te doen om een situatie om te bouwen. “Vooral bij de modernere woningen kun je met een gewone stekker al prima koken. Heel veel mensen weten dat echter niet”, zegt Harry Bruining van W.A.S Dé Witgoed Specialist in Leeuwarden. Harry vertelt meer over de mogelijkheden. 

“We zien dat heel veel mensen nog koken op gas en eigenlijk niet weten hoe makkelijk je over kunt stappen op inductie. Dat vinden we zonde, want inductie bespaart energie, is veiliger, kookt net zo snel en bovendien een stuk makkelijker schoon te krijgen.”, legt Harry uit. 


Vrijblijvend advies

Harry en zijn team komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden voor het ombouwen naar inductie. “Elektrisch koken kan in heel veel gevallen al op een gewone stekker en daarmee bespaar je toch al snel zo’n 1000 euro aan (installatie)kosten. Dat wil overigens niet zeggen dat het altijd kan, want sommige woningen hebben gewoon te weinig stroom. In de meeste huizen van tegenwoordig vind je echter wel vijf, zes, zeven of acht groepen in de meterkast; dat is meer dan voldoende om elektrisch te kunnen koken.” 

Je hebt al een inductieplaat voor tussen de 500 en 800 euro.

Ervaring en kennis

W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft veel ervaring met het ombouwen van gas naar inductie. “Iedere week zijn er wel een aantal klanten die we helpen met het ombouwen naar inductie. Of het nu gaat om een kunststof, hout of een stenen blad; we kunnen het allemaal voor u regelen. Voor een stenen blad hebben we namelijk contacten die dat kunnen organiseren. Reken zo’n 100 tot 150 euro voor de installatiekosten en een inductieplaat heb je bij ons al tussen de 500 en 800 euro.”


Hoogwaardige inductieplaten

De Witgoed Specialist aan de Zwettestraat biedt kwalitatief hoogwaardige inductieplaten. “We werken met AEG, Pelgrim, Bosch en Siemens; echt de betere merken. In het verleden heb ik ook wel de goedkopere kookplaten gehad, maar uit ervaring is het voor deze elektronica heel belangrijk dat het goed met elkaar communiceert. AEG is hier een uitstekend voorbeeld van. Per merk zie je gewoon grote verschillen en wij willen daarin hoogwaardig materiaal bieden.” 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom eens langs in de winkel aan de Zwettestraat 9 en laat u informeren over de voordelen van inductiekoken en bekijk wat voor inductieplaten W.A.S Dé Witgoed Specialist in de aanbieding heeft! 

W.A.S Dé Witgoed Specialist
Zwettestraat 9
8912AH Leeuwarden
Tel: 06-11231462
www.wasleeuwarden.nl 


Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Keuzestress Column 11 uur geleden
Afbeelding
Ook in de winter kun je bij IJssalon Margje24 genieten van heerlijke lekkernijen Zakelijk 17 uur geleden
Afbeelding
Je kan nu bekijken hoeveel toeslag je in 2024 kunt krijgen Financieel 19 uur geleden
Afbeelding
Kom 2 december naar 'Het Grote ReSeth Sinterklaasfeest'! Samenleving 21 uur geleden
Afbeelding
Subsidieregeling wolfwerende maatregelen uitgebreid Natuur 29 nov., 18:00
Afbeelding
Ondernemende studenten pitchen hun bedrijfsidee in de finale van het HAF Educatie 29 nov., 15:00
Afbeelding
Friese Holland's Got Talent-sensatie Amilia showteam komt naar het Posthuis Theater in Heerenveen Cultuur 29 nov., 11:55
Afbeelding
Uber breidt uit naar Leeuwarden Zakelijk 29 nov., 10:13