De Quooker is de kokend water kraan die alles kan.
De Quooker is de kokend water kraan die alles kan. Foto: eigen foto

W.A.S Dé Witgoed Specialist introduceert de Quooker: “Onze klanten willen nooit meer anders”

Zakelijk

LEEUWARDEN - Ben jij bezig met het besparen van energie? Overweeg dan eens te investeren in een Quooker kraan! De Quooker is een kokendwaterkraan die hard op weg is om de wereld te veroveren. De kraan biedt warm, koud en zelfs kokend water gewoon uit de kraan. Een pot thee zetten of een kan limonade op tafel zetten is daarmee nog nooit zo gemakkelijk geweest. Harry Bruining van W.A.S Dé Witgoed Specialist legt uit wat de Quooker zo bijzonder maakt. 

Daar stralen ze dan, de gloednieuwe Quookers prachtig gedisplayd in de winkel van W.A.S Dé Witgoed Specialist. “We hebben een nieuwe opstelling gemaakt en de Quooker is daarin echt ons pareltje. We hebben diverse modellen en kranen in ons assortiment. Rond half november, begin december zijn we er actief mee bezig en de klanten zijn er nu al lovend over”, vertelt Harry enthousiast. 


De Quooker is de kokend water kraan die alles kan. 

Energiezuinig

Harry demonstreert in de winkel hoe het werkt. “Kijk, je hebt direct kokend water”, legt hij uit. “Met een Quooker bespaar je enorm veel afvalwater. Kijk zelf maar eens hoeveel water je nu wegspoelt, voordat je ketel daadwerkelijk warm is. In het kader van milieubewust bezig zijn, is dat gewoon zonde. Bovendien hoeft de combiketel niet extra aan het werk voor heet water uit de kraan, wat enorm veel energie bespaart.” 

Investering

De Quooker is volgens Harry dan ook een investering die je makkelijk terugverdient over meerdere jaren. “Gemiddeld gezien bespaar je op jaarbasis met de Quooker zo’n 250 tot 300 euro op gas en elektra. Reken bijvoorbeeld een Quooker voor 1500 euro, die heb je dan ongeveer binnen zes jaar al terugverdiend. Daarnaast heb je natuurlijk het voordeel dat je niet meer hoeft te wachten op kokend water, je kunt dus bijvoorbeeld direct een kop thee uit de kraan halen. Dat is ook nog eens extra veilig voor kinderen, want je hebt geen waterkoker meer nodig met risico’s dat hij omvalt.”

Al vanaf 1000 euro verkrijgbaar

Een Quooker bij W.A.S Dé Witgoed Specialist is al verkrijgbaar vanaf 1000 euro. “Uiteraard heb je dan een klein reservoir, maar een grote heb je al voor 1295 euro. Ze zijn in alle kleuren en modellen verkrijgbaar: zwart, roestvrijstaal, messing, chroom, goud en ga zo maar door. Het past eigenlijk altijd bij je keuken interieur.” W.A.S Dé Witgoed Specialist heeft nu al een aantal Quookers verkocht en de klanten zijn erg enthousiast. “Ze willen eigenlijk nooit meer anders. De Quooker is gewoon een prachtig product voor je keuken!”

Afbeelding
Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen in Fryslân Zorg & Welzijn 2 jun., 12:00
Afbeelding
De gemeente Leeuwarden heeft een nieuwe kinderburgemeester Politiek 2 jun., 08:00
Afbeelding
Kinderen zoeken naar bootsmannetjes en schaatsenrijders Natuur 1 jun., 18:00
Afbeelding
Algemene tevredenheid van studenten NHL Stenden stijgt Educatie 1 jun., 15:00
Afbeelding
Vaar mee en beleef Sail Den Helder 2023 op zijn best! Evenement 1 jun., 12:00
Afbeelding
Opname bij Geldmaat automaten blijft gratis voor particulieren Samenleving 1 jun., 10:21
Afbeelding
Hotel Campanile Goutum noodopvanglocatie asielzoekers Samenleving 31 mei, 18:00
Afbeelding
'Boeren melden zich voor problemen mentale gezondheid' Zorg & Welzijn 31 mei, 15:00