Ondernemer én bbq-fanaat Raimon van 't Hek.
Ondernemer én bbq-fanaat Raimon van 't Hek. Foto: eigen beeld

Dé barbecuespecialist van Noord-Nederland

Zakelijk

LEEUWARDEN - Sinds kort heeft Noord-Nederland eindelijk een plek waar je terecht kan voor al je BBQ-benodigheden! All Smoke BBQ aan de Zwettestraat 13 in Leeuwarden heeft alles in huis om jouw barbecue-hart sneller te laten kloppen; van complete set-ups van Kamado Joe of The Bastard, tot kwalitatief hoogwaardige houtskool, heerlijke kruidenrubs en natuurlijk de beste stukken vlees.

Raimon van ‘t Hek is de eigenaar van All Smoke BBQ. Zijn passie voor de barbecue begint als hij een paar jaar geleden voor het eerst zijn eigen Basterd barbecue aanschaft: “Ik werkte al tien jaar als vleesspecialist bij een groothandel en merkte dat barbecuën als hobby populairder werd. Op mijn werk vroeg men steeds meer naar mijn expertise op dat gebied en verzorgde ik onder andere demo’s in de winkel. Toen ging het vuurtje bij mij ook branden en ik werd steeds enthousiaster.” Wanneer het Nederlandse barbecue-merk The Bastard demochefs zoekt voor hun producten, grijpt Raimon zijn kans. Van het één komt het ander en in maart opent Raimon zijn eerste fysieke winkel in Leeuwarden: “Naast het verkopen van barbecues en accessoires geef ik al een tijdje workshops. Dat deed ik eerst op buitenlocaties, maar dan heb je het weer niet altijd mee. Ik ging dus op zoek naar en plek waar ik de producten op een mooie manier kan laten zien én waar de mogelijkheid is om workshops en masterclasses te geven. Dat vond ik op mijn nieuwe locatie.” 

Alles voor de perfecte BBQ

Bij All Smoke BBQ aan de Zwettestraat 13 vind je alles op het gebied van de barbecue-beleving. In de showroom staan diverse merken en soorten barbecues van bijvoorbeeld Kamado Joe en The Bastard, maar ook smokers en grills en accessoires voor barbecuegebruik zoals thermometers, skillets, pizzastenen en hoezen. Uiteraard is er ook een ruim assortiment aan producten om jouw gerechten nog lekkerder te maken. Denk bijvoorbeeld aan de houtskoolproducten van Traeger en The Bastard en kruidenrubs van Noskos. All Smoke BBQ heeft ook een bijzonder assortiment aan diverse stukken vlees die uitermate geschikt zijn voor de barbecue, geleverd door slagerij Beimer. 


Workshops en masterclasses

Mensen die meer willen leren over de barbecue kunnen bij Raimon terecht voor een workshop: “Bij de workshop Kamado Koken Basis leer je al de basisskills die je nodig hebt om op de barbecue de lekkerste gerechten klaar te maken. Ik leg uit hoe de Kamado werkt en vertel over de mogelijkheden op het gebied van verschillende brandstoffen. We gaan samen grillen en roken en uiteraard voorzie ik iedereen van een hapje en een drankje.” Elders in deze krant vind je een mooie kortingscode voor één van de workshops. Ook voor een verdiepende masterclass kan je bij Raimon terecht: “Bij de Masterclass Vlees gaan we bijvoorbeeld dieper in op de vraag hoe je vlees het beste kan bereiden.” Raimon geeft ook privéworkshops voor groepen. Neem voor meer informatie daarvoor contact op met All Smoke BBQ. 

Op de hoogte blijven van de mogelijkheden bij All Smoke BBQ? Ga naar www.allsmokebbq.nl of volg ze op sociale media (IG: @allsmokebbq.nl, FB: @allsmokebbq). Uiteraard kun je ook even binnenwippen bij de winkel aan de Zwettestraat 13 in Leeuwarden.

!
Afbeelding
RondOm’s Vriendenboekje: Thijs van Beijeren Persoonlijke verhalen 2 uur geleden
Afbeelding
Looft den Heer is al 125 jaar het muziekkorps van en voor Garyp Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Zes bijzondere boekentips over rouw Boek van de week 20 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Ik ben het frame van ‘verwende’ millenial meer dan zat Column 1 okt, 12:00
Afbeelding
Column Siegrid Schuitmaker: De knop om; starten met een gezonde leefstijl, hoe doe je dat? Column 30 sep, 15:00
Afbeelding
OG Capitals wil samen strijden om de prijzen: We willen stappen maken, maar dan wel op een gezonde manier en vooral met oog voor eigen jeugd Sport 30 sep, 12:00
Afbeelding
NHL Stenden maakt het leuker en makkelijker om herbruikbare waterfles te vullen Educatie 30 sep, 10:00
Afbeelding
Ellen over het Volwassencollege: “Ik heb na een heel fijn schooljaar mijn droombaan als doktersassistente gekregen” Educatie 30 sep, 08:00