Ondernemer én bbq-fanaat Raimon van 't Hek.
Ondernemer én bbq-fanaat Raimon van 't Hek. Foto: eigen beeld

Dé barbecuespecialist van Noord-Nederland

Zakelijk

LEEUWARDEN - Sinds kort heeft Noord-Nederland eindelijk een plek waar je terecht kan voor al je BBQ-benodigheden! All Smoke BBQ aan de Zwettestraat 13 in Leeuwarden heeft alles in huis om jouw barbecue-hart sneller te laten kloppen; van complete set-ups van Kamado Joe of The Bastard, tot kwalitatief hoogwaardige houtskool, heerlijke kruidenrubs en natuurlijk de beste stukken vlees.

Raimon van ‘t Hek is de eigenaar van All Smoke BBQ. Zijn passie voor de barbecue begint als hij een paar jaar geleden voor het eerst zijn eigen Basterd barbecue aanschaft: “Ik werkte al tien jaar als vleesspecialist bij een groothandel en merkte dat barbecuën als hobby populairder werd. Op mijn werk vroeg men steeds meer naar mijn expertise op dat gebied en verzorgde ik onder andere demo’s in de winkel. Toen ging het vuurtje bij mij ook branden en ik werd steeds enthousiaster.” Wanneer het Nederlandse barbecue-merk The Bastard demochefs zoekt voor hun producten, grijpt Raimon zijn kans. Van het één komt het ander en in maart opent Raimon zijn eerste fysieke winkel in Leeuwarden: “Naast het verkopen van barbecues en accessoires geef ik al een tijdje workshops. Dat deed ik eerst op buitenlocaties, maar dan heb je het weer niet altijd mee. Ik ging dus op zoek naar en plek waar ik de producten op een mooie manier kan laten zien én waar de mogelijkheid is om workshops en masterclasses te geven. Dat vond ik op mijn nieuwe locatie.” 

Alles voor de perfecte BBQ

Bij All Smoke BBQ aan de Zwettestraat 13 vind je alles op het gebied van de barbecue-beleving. In de showroom staan diverse merken en soorten barbecues van bijvoorbeeld Kamado Joe en The Bastard, maar ook smokers en grills en accessoires voor barbecuegebruik zoals thermometers, skillets, pizzastenen en hoezen. Uiteraard is er ook een ruim assortiment aan producten om jouw gerechten nog lekkerder te maken. Denk bijvoorbeeld aan de houtskoolproducten van Traeger en The Bastard en kruidenrubs van Noskos. All Smoke BBQ heeft ook een bijzonder assortiment aan diverse stukken vlees die uitermate geschikt zijn voor de barbecue, geleverd door slagerij Beimer. 


Workshops en masterclasses

Mensen die meer willen leren over de barbecue kunnen bij Raimon terecht voor een workshop: “Bij de workshop Kamado Koken Basis leer je al de basisskills die je nodig hebt om op de barbecue de lekkerste gerechten klaar te maken. Ik leg uit hoe de Kamado werkt en vertel over de mogelijkheden op het gebied van verschillende brandstoffen. We gaan samen grillen en roken en uiteraard voorzie ik iedereen van een hapje en een drankje.” Elders in deze krant vind je een mooie kortingscode voor één van de workshops. Ook voor een verdiepende masterclass kan je bij Raimon terecht: “Bij de Masterclass Vlees gaan we bijvoorbeeld dieper in op de vraag hoe je vlees het beste kan bereiden.” Raimon geeft ook privéworkshops voor groepen. Neem voor meer informatie daarvoor contact op met All Smoke BBQ. 

Op de hoogte blijven van de mogelijkheden bij All Smoke BBQ? Ga naar www.allsmokebbq.nl of volg ze op sociale media (IG: @allsmokebbq.nl, FB: @allsmokebbq). Uiteraard kun je ook even binnenwippen bij de winkel aan de Zwettestraat 13 in Leeuwarden.

Afbeelding
Domotheek geopend in Heerenveen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Contextuele coaching met de Verbindingsmakelaar Zakelijk nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 23 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00