Afbeelding
Foto: eigen beeld

Boersma Witgoed breidt uit richting Leeuwarden

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Boersma Witgoed opent binnenkort een gloednieuwe vestiging in Leeuwarden. Daarmee gaat voor eigenaar Daan Boersma een langgekoesterde droom in vervulling. In de prachtige showroom aan de Aldebaranweg 16B, gevestigd op bedrijventerrein de Hemrik, kunnen mensen straks terecht voor kwalitatief nieuw, tweedehands- én outlet witgoed. Daan vertelt alles over de uitbreiding. 

Een ruime showroom van maar liefst 150 vierkante meter, dat biedt de gloednieuwe vestiging van Boersma Witgoed. Een mooie mijlpaal voor Daan en zijn team, na vier jaar succesvol ondernemen in Burdaard. De uitbreiding is een welkome aanvulling op het bestaande aanbod, vooral als het gaat om het fysiek zien- en ervaren van het witgoed, stelt Daan enthousiast. “We doen nu veel via het internet, reparaties en verkopen regelmatig (nieuwe) witgoed apparatuur. Mensen sturen bijvoorbeeld het typenummer door en dan gaan we er mee aan de slag. Met de showroom willen we mensen iets extra’s bieden; mensen kunnen het apparaat nu daadwerkelijk zien en ervaren voordat ze het kopen. Dat is echt een meerwaarde op wat we nu al doen”, legt de ondernemer uit. 

Volop witgoed apparatuur

De nieuwe showroom in Leeuwarden biedt nieuwe, tweedehands en outlet witgoed apparatuur. Vooral als het gaat om outlet witgoed, is er in Leeuwarden heel veel vraag. Een belangrijke reden voor Boersma Witgoed om de stap naar Leeuwarden te maken. “Met outlet bedoelen we apparaten met een krasje en een deukje”, licht Daan toe. “De tweedehands- en outlet apparatuur herstellen wij in onze werkplaats in Burdaard en verkopen het vervolgens tegen een eerlijke prijs. Wij vinden het daarbij erg belangrijk dat de prijs in verhouding staat met de kwaliteit. Daarin kunnen wij ons echt onderscheiden. Dat, gepaard met de service en snelle oplossingen die mensen van ons gewend zijn.” 


Vooral als het gaat om outlet witgoed, is er in Leeuwarden heel veel vraag.

Voor ieder segment

Voor ieder segment is er bij Boersma Witgoed een geschikt witgoed apparaat te vinden. Of het nu gaat om wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, fornuizen, (horeca) koelers, ovens, magnetrons, vaatwassers of afzuigkappen; zowel bij nieuw- als gebruikt witgoed, vrijstaand en/of inbouw, garandeert Boersma Witgoed een goede service en kwaliteit. “Niets wat je bij ons in de showroom ziet, wordt zomaar verkocht. Alle apparaten worden standaard nagekeken bij ons in de werkplaats in Burdaard en daarbij krijg je altijd garantie op de apparaten.”

Drie dagen geopend

Het team van Boersma Witgoed krijgt enorm veel energie van de uitbreiding en staat te popelen om te beginnen. De verhuizing is inmiddels bijna gereed. De showroom zal in eerste instantie geopend zijn van donderdag t/m zaterdag. Op donderdag en vrijdag is de zaak open van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. “We hebben in eerste instantie voor drie dagen gekozen, zodat we eerst kunnen kijken hoe het gaat”, legt Daan uit. “We zijn op dit moment met een team van vier, waarvan één van de jongens in de showroom komt te staan. Daar zal op termijn waarschijnlijk iemand bij komen voor het bezorgen en installeren van de apparaten. Omdat we service hoog in het vaandel hebben staan, kiezen we daarvoor, want dan kunnen we die service en snelheid ook waar maken. Mocht het enorm druk worden, kunnen we er altijd nog voor kiezen om de maandag, dinsdag en woensdag ook te benutten.”

Openingsacties

De officiële opening van de showroom aan de Aldebaranweg 16B zal plaatsvinden op vrijdag 10 mei. Om de opening feestelijk op te luisteren, zijn er allerlei leuke acties waar je het eerste weekend van kunt profiteren. Zo krijg je op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei maar liefst 20 procent korting op je aankoop. Dat is nog niet alles, want in de daaropvolgende week krijg je bij een orderwaarde van 400,- euro een gratis airco cadeau! Ben jij dus benieuwd wat Boersma Witgoed allemaal te bieden heeft? Neem dan vooral een kijkje bij de officiële opening op vrijdag 10 mei!

Boersma Witgoed
Aldebaranweg 16B
8938 BD Leeuwarden
Tel: 0519 - 346 825
E-mail: info@boersmawitgoed.nl
www.boersmawitgoed.nl

Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 10 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 13 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00