Afbeelding
Foto: RondOm Vandaag

Gloednieuwe keuken- en badkamer opstellingen van Sani- en Keukensale

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Ben je op zoek naar een (nieuwe) keuken of badkamer? Laat je dan eens rustig inspireren door de gloednieuwe keuken- en badkamer opstellingen van Sani- en Keukensale! De prachtige showroom aan de Zwettestraat 10 in Leeuwarden is volledig aan het opfrissen en het enthousiaste team helpt je graag verder in je zoektocht. Eigenaar Zacheus van der Zee geeft ons alvast een rondleiding. 

Wanneer we de schitterende showroom van ruim 1400 vierkante meter binnenstappen, worden we door Zacheus direct welkom geheten onder het genot van een heerlijke bak Douwe Egberts koffie. Vol enthousiasme neemt hij ons vervolgens mee langs maar liefst zeventien(!) keukenopstellingen en tien badkameropstellingen. Op een aantal keukens prijkt een groot label met de tekst: ‘SHOWROOMUITVERKOOP’. “Zoals je ziet zijn we druk bezig met het vernieuwen van de showroom”, licht Zacheus toe. “Er gaan zes keukens uit, waarvan er inmiddels al vier verkocht zijn. Dat gaat dus de goede kant op. In mei en juni zullen we zes gloednieuwe opstellingen presenteren”, stelt hij enthousiast.


Foto: RondOm Vandaag

Ieder jaar nieuwe opstellingen

De verfrissing van de showroom komt niet uit de lucht vallen, want vrijwel ieder jaar zijn er bij Sani- en Keukensale nieuwe opstellingen te bewonderen. “Dat vinden we belangrijk, want we proberen de klant altijd weer te verbazen. Mensen komen hier vaak met een idee voor een nieuwe keuken en badkamer. Als wij met onze expertise daar een steentje aan kunnen bijdragen, geeft dat heel veel voldoening.” 


Foto: RondOm Vandaag

Pasteltinten populair

Wat opvalt, is dat veel keukens voorzien zijn van diverse kleuren. Ook zijn er verschillende kokend waterkranen te vinden. “We spelen altijd in op trends”, licht Zacheus toe. “Of het nu gaat om keukens of om badkamers; ieder jaar verandert er wel iets. Zwarte keukens waren bijvoorbeeld erg populair de afgelopen jaren, maar het gaat nu steeds meer richting de pasteltinten. Denk aan donkerblauwe of donkergroene kleuren. Ook wit blijft populair. Glanswit is echt tijdloos, maar de rest van de kleuren wisselen heel erg. Daar denken we graag in mee, ook als het gaat om producten die je in de keuken en badkamer gebruikt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar kokend waterkranen, worden die steeds populairder. Zeker de jongere garde wil graag een kokend waterkraan. We hebben hier dan ook diverse kranen staan van bekende merken als Quooker en Selsiuz.”


Foto: RondOm Vandaag

Ongedwongen inspireren

Het feit dat Sani- en Keukensale zoveel opstellingen kan laten zien, is volgens Zacheus echt een kracht die past in de visie van het bedrijf. “Wij willen mensen ongedwongen inspireren. Men moet rustig de tijd kunnen nemen om een geschikte keuken of badkamer te vinden. Een keuken of badkamer kost namelijk best veel geld (vanaf 5.000 euro) en beiden vormen toch een belangrijke prioriteit in de woning. Het moet dan ook leuk zijn om een badkamer en keuken uit te zoeken. Daarom laten we mensen lekker oriënteren. Mochten ze vragen hebben, dan horen we het wel. Vervolgens maken we graag een afspraak waarin we uitgebreid de tijd voor je nemen. Dan vliegen twee uren bij wijze van zomaar voorbij”, lacht Zacheus. 


Foto: RondOm Vandaag

Inzetten op beleving

Oftewel, een bezoek aan Sani- en Keukensale staat voor een leuke beleving. Daar doet het team van het gerenommeerde bedrijf uit 2011 al jarenlang alles voor. “We zetten in op een ongedwongen sfeer, gezelligheid en richten de winkel zo in, dat het fijn is om rustig bij ons rond te kijken. Er is gratis parkeergelegenheid, goede koffie, comfortabele stoelen en hebben zelfs een kleine Monkey Town met klimrek en ballenbak ingericht voor de kinderen. Ook voor gezinnen is het dus ideaal om de kinderen mee te nemen”, vertelt Zacheus enthousiast. Na al die jaren geniet Zacheus dan ook nog volop van het werk. “Als mensen hier komen en je merkt dat ze met een lach de deur uitstappen, voelt dat fantastisch.” 


Foto: RondOm Vandaag

Kom gezellig langs!

Ben jij op zoek naar een keuken of badkamer? Kom gezellig langs bij Sani- en Keukensale en laat je inspireren! “We staan van ontwerp tot installatie voor je klaar. Ook als het gaat om montage, hebben wij al jarenlang goede contacten met ZZP’ers en aannemers. Er zijn volop mogelijkheden; we helpen graag!”

Sani- en Keukensale Leeuwarden
Zwettestraat 10
8912AH Leeuwarden
Tel: 058 - 213 1337

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 5 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00