Afbeelding

Aanhankelijke Blacky zoekt een nieuw thuis

Persoonlijke verhalen

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Maak kennis met de bikkel Kaira.

Dit klein formaat gesteriliseerd poesje heet Blacky en het is bijna niet te geloven, maar haar leeftijd is 16 jaar. Niet dat je dat ook maar ergens aan zult merken hoor; ze ziet er veel jonger uit, heeft nog een prachtig vachtje en zelfs haar gebit is nog in zeer goede staat. Blacky is recent nagekeken door de dierenarts en zelfs die was verbaasd en gaf haar zeker jaren jonger. Ze is gewend om binnen te verblijven, ze is geen kinderen of andere dieren gewend.

Blacky is aanhankelijk, ligt graag naast je op de bank (af en toe op schoot) of zit in het zonnetje in de vensterbank te kijken wat er allemaal buiten gebeurt. Ze vindt het fijn om aangehaald te worden en als je daarbij nu ook nog tegen haar praat dan ‘praat’ ze ook echt terug. Dat maakt haar juist zo leuk en gezellig. En nodig je haar uit om te spelen, zal ze daar ook nog zeker op ingaan. Uiteraard is ze zindelijk en doet alles keurig op de kattenbak. 

Denkt u nu dat Blacky prima bij u zou passen, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of u kunt een mail sturen naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00