Afbeelding
Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Huiseigenaren Susan en Jorrit geven buurtgenoten uitleg over de PCM-vloer: het opslaan van energie in de vorm van warmte

Duurzaamheid

LEEUWARDEN – Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaren Susan en Jorrit Jouwsma laten graag zien hoe zij het hebben aangepakt en delen tips en hun ervaringen tijdens een thematour op maandag 20 maart om 19:30 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Tijdens de thematour op 20 maart om 19:30 uur delen Susan en Jorrit graag hun ervaringen en geven ze uitleg over de PCM-vloer, waarmee ze energie opslaan in de vorm van warmte. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Leeuwarden zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.


Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Goed voorbereid aan de slag 

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Susan en Jorrit wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Leeuwarden en de provincie Fryslân. Zij moedigen inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in provincie Fryslân worden thematours georganiseerd.


Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 11 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00