Afbeelding

Zomertentoonstelling Lusthof in Galerie Koopmans

Cultuur

EARNEWALD - In een mooi landschap kunt u even loskomen van uw dagelijkse beslommeringen. Galerie Koopmans is deze zomer een ware lusthof, waar u zich kunt onderdompelen in de schoonheid van het geëxposeerde werk.

Zoals altijd staat het landschap centraal in Galerie Koopmans met daarin onlosmakelijk de mens die daaraan verbonden is. In een tijd van zorgen en angst om het verlorene of datgene wat verloren dreigt te gaan aan biodiversiteit, cultuur of schoonheid, een expositie met focus op de verbinding tussen mens en natuur. Het Nederlandse cultuurlandschap. Oude bomen, fraai aangelegde tuinen of ‘nieuwe’ natuur, ooit aangelegd door menselijk handelen, worden verbeeld door de kunstenaars.

Laat u inspireren bij de ‘simmerútstalling’ Lusthof met de kunstenaars: Gosse Koopmans - olieverf, Karel Buskes - olieverf, Annemiek Vos - olieverf, Albert Jan Rouwkema - houtsculpturen, Tiety Koonstra - keramiek en Hans Jouta - brons.

Op 1 juli start er een nevententoonstelling met de titel ‘Klein Lusthof’ in Nou Nòg Mooier in Warfhuizen. Dit is de galerie en lijstenmakerij van Gosse Koopmans en zijn vrouw Sharon. Uiteraard is hier werk te zien van Gosse, maar ook van Annemiek Vos en Karel Buskes.

Galerie Koopmans is gevestigd op De stripe 14 in Earnewâld. Openingstijden: vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Zie voor meer informatie op: www.galeriekoopmans.nl.

Afbeelding
Check dit voor je met de auto op vakantie gaat! Algemeen 13 aug, 08:00
Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson Samenleving 12 aug, 10:23
Afbeelding
3 renovatie ideeën om je slaapkamer op te frissen Wonen 12 aug, 09:06
Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
Dodo Festival in Bakkeveen is terug en veelzijdiger dan ooit! Evenement 11 aug, 10:00
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00