Afbeelding
Foto: Sanoma Media Netherlands

De Libelle Zomerweek viert een tropisch feest!

Cultuur

ALMERE - Het is bijna zover! Vanaf 23 mei gaat hét feest voor vriendinnen van start: de Libelle Zomerweek. Libelle bestaat 85 jaar en dat vieren we deze hele week groots op het Almeerderstrand. We trappen af met een spectaculaire opening door Libelle's nieuwe columniste Erica Terpstra. De swingende comeback van de groep Luv' brengt iedereen meteen in feeststemming.

Tropical party
Van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het strand in Almere in een swingende Tropical Party! In het grote Libelle Theater zijn de hele week door fantastische optredens van onder anderen Nick & Simon, Anita Meyer en Edsilia Rombley, zijn bekende politici als Wopke Hoekstra, Lodewijk Asscher en Ingrid van Engelshoven te gast bij het Libelle Nieuwscafé en er zijn dagelijks trendy modeshows. Ook kan er de hele week bij meer dan 400 vrolijke tenten en winkeltjes gezellig geshopt en geworkshopt worden.

Libelle 85 jaar
Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt deze Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit. We beginnen met een spetterende opening op donderdag 23 mei. Volgens de Grote Libelle Jubileum Enquête is Erica Terpstra niet alleen de meest inspirerende vrouw van ons land maar ook Libelle's nieuwe columniste. Samen met hoofdredacteur Hilmar Mulder zal Erica de Zomerweek openen. We knallen de week daarna swingend in met de vertrouwde meezingers van de nieuwe formatie van Luv'.

Kijk voor meer informatie op libellezomerweek.nl.

Afbeelding
CityProms 2022 trekt 16.500 bezoekers Evenement 1 uur geleden
Afbeelding
Gloednieuwe McDonald’s in Leeuwarden Zakelijk 7 uur geleden
Afbeelding
Tall Ships Races Harlingen presenteert programma Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
‘Ik heb hier ontzettend hard voor gewerkt’ Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Veteranencafé belangrijk maar vooral ook gezellig Samenleving gisteren
Afbeelding
Het Beerenburg Evangelie Volgens Piter Wilkens Algemeen 27 jun, 17:00
Afbeelding
Ambassadeurs Waddenzee Werelderfgoed gehuldigd Natuur 27 jun, 15:00
Afbeelding
Stjer nu te zien op DVD Algemeen 27 jun, 12:08