Afbeelding
Foto: Sanoma Media Netherlands

De Libelle Zomerweek viert een tropisch feest!

Cultuur

ALMERE - Het is bijna zover! Vanaf 23 mei gaat hét feest voor vriendinnen van start: de Libelle Zomerweek. Libelle bestaat 85 jaar en dat vieren we deze hele week groots op het Almeerderstrand. We trappen af met een spectaculaire opening door Libelle's nieuwe columniste Erica Terpstra. De swingende comeback van de groep Luv' brengt iedereen meteen in feeststemming.

Tropical party
Van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het strand in Almere in een swingende Tropical Party! In het grote Libelle Theater zijn de hele week door fantastische optredens van onder anderen Nick & Simon, Anita Meyer en Edsilia Rombley, zijn bekende politici als Wopke Hoekstra, Lodewijk Asscher en Ingrid van Engelshoven te gast bij het Libelle Nieuwscafé en er zijn dagelijks trendy modeshows. Ook kan er de hele week bij meer dan 400 vrolijke tenten en winkeltjes gezellig geshopt en geworkshopt worden.

Libelle 85 jaar
Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt deze Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit. We beginnen met een spetterende opening op donderdag 23 mei. Volgens de Grote Libelle Jubileum Enquête is Erica Terpstra niet alleen de meest inspirerende vrouw van ons land maar ook Libelle's nieuwe columniste. Samen met hoofdredacteur Hilmar Mulder zal Erica de Zomerweek openen. We knallen de week daarna swingend in met de vertrouwde meezingers van de nieuwe formatie van Luv'.

Kijk voor meer informatie op libellezomerweek.nl.

Afbeelding
Boeren houden koeien binnen: protest tegen stikstofbeleid Samenleving 32 minuten geleden
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 2 uur geleden
Afbeelding
Into The Grave mag na twee jaar weer los! Evenement 6 uur geleden
Afbeelding
Cybercriminaliteit in Friesland neemt af met 22,8% Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Dit is wat ik vind van ‘cancel culture’ Column 20 uur geleden
Afbeelding
FVC’er Olivier Veldhuizen naar Cambuur Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Brand in opslagloods snel geblust in Leeuwarden Algemeen gisteren
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen gisteren