Startersdagen Groningen
Startersdagen Groningen Foto: Lyuda Stinissen

Save the date: Ondernemersdag Leeuwarden 12 juni

Zakelijk

LEEUWARDEN - Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Gemeente Leeuwarden, Rabobank & Interpolis op woensdag 12 juni een gratis startersdag bij NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor startende ondernemers, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt. Het evenement is gratis te bezoeken.

Programma
Ervaren bedrijven en ondernemers uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico's. Ook voor bedrijven die al wat langer mee gaan en die toe zijn aan een volgende stap, is het een zeer waardevolle avond. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een informatiemarkt, diverse seminars en workshops en toets je haalbaarheid sessies. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via startersdagen.com/leeuwarden2019. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Afbeelding
Aanbiedingsdocument Friese IJsselmeerkust aangeboden aan mienskip Samenleving 1 uur geleden
Afbeelding
CityProms 2022 trekt 16.500 bezoekers Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
Gloednieuwe McDonald’s in Leeuwarden Zakelijk 9 uur geleden
Afbeelding
Tall Ships Races Harlingen presenteert programma Evenement 11 uur geleden
Afbeelding
‘Ik heb hier ontzettend hard voor gewerkt’ Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Veteranencafé belangrijk maar vooral ook gezellig Samenleving 27 jun, 18:00
Afbeelding
Het Beerenburg Evangelie Volgens Piter Wilkens Algemeen 27 jun, 17:00
Afbeelding
Ambassadeurs Waddenzee Werelderfgoed gehuldigd Natuur 27 jun, 15:00