Afbeelding
Sanisale - Keukensale in Leeuwarden

Van tekening tot montage: Sanisale.com en Keukensale.com regelt het voor jou

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Wanneer je gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning óf je begint aan een grote verbouwing in een bestaand huis, dan wil je het liefst dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt. De nieuwe keuken en badkamer laat je dan graag aan de professionals over. Bij Sanisale.com en Keukensale.com uit Leeuwarden ontzorgen ze je van A tot Z. Voor oktober woonmaand hebben ze een unieke actie waarbij je tot wel  40% korting krijgt op de keuken én de badkamer. 

Sanisale.com en Keukensale.com, allebei onder hetzelfde dak, staat in Leeuwarden al jaren bekend als dé plek waar je heen gaat als je alles gewoon goed geregeld wilt hebben. Van begin tot het einde, van tekening tot de daadwerkelijke montage, voeren ze daar deskundig uit, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. 

Gratis en vrijblijvend maken de medewerkers van Sanisale.com en Keukensale.com Leeuwarden een 3D tekening die helemaal gebaseerd op is op jouw wensen en dromen. Zij kijken graag met u mee naar de tekeningen van uw nieuwe huis of baseren hun tekening op de afmetingen van uw huidige keuken en badkamer. Door goed te luisteren naar wat hun klanten willen maken ze een overzichtelijke en praktische 3D tekening. Aan de hand van jouw budget maken ze een realistische offerte. Voor nieuwbouwwoningen kan Sanisale.com of Keukensale.com ook een installatietekening verzorgen. 

Sanisale.com en Keukensale.com bieden graag de scherpste prijzen aan voor hun klanten. Zo krijgen mensen die zowel hun badkamer als keuken laten doen een combideal en hebben ze regelmatig ook tijdelijke acties. Oktober is de woonmaand en natuurlijk doet Sanisale.com en Keukensale.com hieraan mee. Tijdelijk bieden zij tot wel 40% korting aan op zowel hun keukens als hun badkamers. Dat scheelt heel wat in de prijs! Op hun websites kun je meer informatie vinden over deze en andere acties. 

Naast advies en de 3D tekening kunt u bij Sanisale.com en Keukensale.com ook terecht voor montage. Zij huren een vast groepje betrouwbare ZZP’ers in om bij jouw thuis de keuken of badkamer helemaal klaar te maken voor gebruik. Op Facebook, Instagram en Pinterest laten zij hun creaties voor Sanisale.com en Keukensale.com zien. Echte klussen van echte klanten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarnaast helpt Sanisale.com en Keukensale.com regelmatig mee in bekende programma’s als ‘Uitstel van executie’ en ‘Kopen zonder te kijken’. Ook op tv kun je dus regelmatig hun werk tegenkomen. 

Service staat hoog in het vaandel bij Sanisale.com en Keukensale.com. Dat eindigt niet bij de verkoop maar gaat door tot na de montage. Oplossingsgerichtheid is erg belangrijk voor hen. Als er tijdens de montage iets is beschadigd of een kraan blijkt toch te lekken, dan komt de monteur zo snel mogelijk langs om het te fixen. Op alle producten van Sanisale.com en Keukensale.com heb je twee jaar garantie. 

Ga jij binnenkort verhuizen naar nieuw- of oudbouw en wilt u een nieuwe keuken of badkamer, dan bent u bij Sanisale.com en Keukensale.com aan het juiste adres. Complete ontzorging van tekening tot montage, daar staan ze voor. Benieuwd wat zij voor je kunnen betekenen? Op hun website en sociale media kanalen vind je meer inspiratie. Natuurlijk kun je ook gelijk een afspraak maken of even binnen wandelen. De medewerkers staan graag voor je klaar!

Sanisale.com en Keukensale.com Leeuwarden
Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, 058 213 1337
www.sanisale.com/sanitairwinkels/leeuwarden
www.keukensale.com/keukenwinkels/leeuwarden

Keukensale
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 1 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 3 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 5 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 19 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 22 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column gisteren
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 24 apr, 10:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00