Mister-roepnaam Missy- is op zoek naar een nieuw thuis
Mister-roepnaam Missy- is op zoek naar een nieuw thuis

nieuw in bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Deze mooie grijze kat is Mister - roepnaam Missy - een gecastreerde kater, geboren in juni 2009. Zijn hele leven woonde Mister al in volle tevredenheid samen met zijn baasje tot er een tijdje geleden werd besloten dat zijn baas ging samenwonen, wat voor Mister betekende dat hij zijn nieuwe huisje moest gaan delen met de al aanwezige andere twee katten. 

Dit is helaas geen succes gebleken: het geeft zoveel stress bij Mister dat hij er o.a kale plekjes van kreeg. Inmiddels gaat het wel iets beter tussen de katten, maar goed zal het nooit worden. De andere twee katten werken samen tegen Mister en dit levert toch bijna dagelijks weer stress op. Mister zijn vachtje ziet er al wel weer mooi uit, maar natuurlijk kan deze situatie niet zo blijven. Daarom zijn we op zoek naar een ander rustig plekje voor dit katertje. Mister is zindelijk, is gewend om naar buiten te mogen, is niet echt een schootkat, maar ligt wel vaak graag dicht bij de baas in de buurt of lekker samen op de bank. Je kunt hem makkelijk verleiden om te spelen (een stokje met een veertje eraan is al genoeg) en verder is het een erg schone kat op zichzelf, hij mag zichzelf graag wassen en doet dit ook vaak en uitgebreid. En ook zijn figuur houd hij goed in de gaten, want Mister is zijn hele leven al erg slank. 

Wij zoeken voor Mister een rustig huis zonder kinderen en zonder andere dieren in huis. Wel moeten we erbij vermelden dat hij dieetvoer krijgt, wat bij aanschaf wel wat duurder is als een standaard brok, maar aangezien Mister geen grote eter is, kun je lang doen met een zak voer. Heeft u nu een warm plekje over voor deze lieverd, bel dan met 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen gisteren
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00