Willem Tulner van Thuisopticiens Friesland.
Willem Tulner van Thuisopticiens Friesland. Foto: Eigen beeld

Thuisopticiens Friesland: De opticien die bij u thuis komt

Zakelijk

FRIESLAND - Even naar de opticien, dat lukt niet iedereen. Voor mensen die minder mobiel zijn, kan een opticien die aan huis komt een uitkomst zijn! Willem Tulner van Thuisopticiens Friesland komt graag bij thuis u langs voor een oogmeting, een controle of voor het uitzoeken van een nieuw montuur: “Ik kan mensen echt helpen. Samen vinden we een oplossing die past bij uw ogen en uw leven.”

Voor sommige mensen is het niet vanzelfsprekend om even een ritje te maken naar de opticien. Het kan zijn dat ze niet-mobiel (meer) zijn, of bedlegerig. Naar de stad kost hen gewoon enorm veel energie. Voor mensen met dementie of een beperking is de onbekende omgeving van een optiek erg verwarrend. Ze kunnen zich niet concentreren op de meting en hebben hierdoor veel stress. 

De optiekzaak bij u thuis

Voor deze mensen is een thuisopticien de oplossing. De thuisopticien komt bij u thuis en kan alles doen wat normaal in een optiekzaak gebeurt. Willem Tulner is thuisopticien bij Thuisopticiens Friesland: “We brengen de optiekzaak naar u toe. We kunnen uw ogen controleren en meten met moderne meetapparatuur, we hebben een pasbril en ik neem natuurlijk een aantal monturen mee die u kunt passen.” Qua kosten is Thuisopticiens Friesland vergelijkbaar met de reguliere optiekzaak in uw beurt. 

Levensstijl is ook belangrijk

Een uniek voordeel van het werk van een thuisopticien, is dat de opticien een beter beeld krijgt van hoe u uw ogen gebruikt. Tulner: “Veel problemen ontstaan ook door uw levensstijl. Soms staat de tv te ver weg, is het licht in uw woonkamer niet gezond voor uw ogen. Een kleine aanpassing, bijvoorbeeld door uw boek op een kussen te leggen in plaats van op schoot, kan al een groot verschil zijn voor uw ogen.”

Bij Thuisopticiens Friesland krijg je naast een deskundige en professionele oogmeting en moderne monturen dus ook passend advies. Tulner: “Ik doe meer dan alleen een brilletje aanmeten en wil mensen echt vooruit helpen.”

Voor meer informatie, ga naar: www.thuisopticiensfriesland.nl

Afbeelding
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 13 uur geleden
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Uitreiking Koninklijke onderscheidingen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Start 'Buurtgezinnen': opvoeden doe je samen Zorg & Welzijn 19 uur geleden
Afbeelding
4 mei 20.45 uur: Annelies van James Whitbourn door het Toonkunstkoor Cultuur 21 uur geleden
Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 23 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 25 apr, 18:00
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 25 apr, 15:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00