Afbeelding

Ekowax Cleaning Products en voetbal

Zakelijk

DONKERBROEK - Wat hebben schoonmaak en voetbal nu met elkaar gemeen zal u misschien denken. Eigenlijk meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Bij elke amateur of profclub heb je te maken met schoonmaak en onderhoud en veelal wordt dit gedaan door vrijwilligers waar ook vaak een tekort aan is. Ook willen steeds meer clubs duurzaam zijn, dit kan ook zeer zeker op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Niet voor niets zijn inmiddels al Profclubs en enkele amateurclubs gebruiker van onze duurzame reinigingsproducten en gebruiken deze o.a. voor dug-outs, boarding en het machinepark.

Ons bekendste product is Ekowax Wassen Zonder Water waarbij je geen water hoeft te gebruiken. Water kent namelijk nogal wat nadelen, het streept, vlekt, niet krasvrij, niet overal beschikbaar en ander nadeel van water is dat je er bijna altijd een chemisch schoonmaakmiddel bij moet gebruiken wat vaak weer slecht is voor het milieu en voor je ondergrond, deze wordt schraal en juist gevoeliger voor vervuiling. Doordat Ekowax Wassen Zonder Water een beschermende waxlaag achterlaat, voorkom je dat probleem. Ekowax is daarom een super mooi alternatief. 

Dit product is breed inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan de kantine (bar, tafels, koffieautomaat etc.), kleedruimtes (wanden en sanitair), veld (reclame borden), kantoorruimtes (bureaus, beeldschermen en computers) en verder het complete wagen- en machinepark.

Naast Ekowax Wassen Zonder Water hebben wij nog meer erg interessante duurzame en milieuvriendelijke producten in ons assortiment, die onderhoud en reinigen stukken gemakkelijker en duurzamer maken. Nieuwsgierig, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze website www.ekowax.nl. Onze producten zijn tevens te koop via V.O.F. Linstra, die bij veel clubs in Friesland al leverancier is voor benodigdheden op en rond het sportveld.

Ekowax Cleaning Products - Oude Tramweg 2 - Donkerbroek

Afbeelding
Herontwikkeling centrum Heerenveen start met werkzaamheden aan Molenplein Zuid Politiek 2 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 5 uur geleden
Hielkema Verkeersschool beschikt over een compleet lesaanbod.
Dorien Brouwer-Hielkema van Hielkema Verkeersschool: 'We willen groot worden en klein blijven' Algemeen 7 uur geleden
De opvouwbare IVA Traveler 300.
JF Scootmobiel verkoopt opvouwbare scootmobielen Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 23 uur geleden
Moederdag
Dit zijn de beste Moederdag tips Algemeen 8 mei, 15:00
De nieuwe vestiging opent op 11 mei.
E-Bike Center Heerenveen opent nieuwe vestiging Zakelijk nieuws 8 mei, 12:00
Afbeelding
Kijktip - FryslânDOK: Sterrennacht, over de waarde van de sterrenhemel Cultuur 7 mei, 18:00