Afbeelding

Theatervoorstelling van RUMAG in het Posthuis Theater in Heerenveen

Evenement

HEERENVEEN - Op 1 april is de theatervoorstelling van RUMAG te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. De kans om één van de grootste socialmediaplatformen van Nederland live te ontmoeten in een unieke setting. Kaarten zijn te krijgen op de website van Posthuis Theater. 

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten. 

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Over RUMAG

RUMAG is een Nederlands socialemediamerk en YouTube-kanaal. Het merk maakt sinds 2014 online content die vooral jongeren trekt. De grootste bekendheid werd geworven door het publiceren van slogans, met witte letters op zwarte achtergrond. Op het YouTube-kanaal worden series en incidenteel losstaande video’s geplaatst. Tot en met 2017 was Nienke Plas het gezicht van het jongerenplatform. Sinds juli 2017 wordt de presentatie verzorgd door René Watzema en Farja Farvardin.

Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 21 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00