Afbeelding

F*ck die onzekerheid te zien in het Posthuis Theater

Cultuur

HEERENVEEN - Op 9 maart 2022 is het humoristische theatercollege ‘F*ck die onzekerheid’ in het Posthuis Theater te zien. Een inspirerende, grappige voorstelling waarin Stadelmaier de theorie combineert met aansprekende praktijkvoorbeelden uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Kaartjes zijn te krijgen op www.posthuistheater.nl.  Je hebt een geldig coronatoegangsbewijs nodig om deze voorstelling bij te wonen. Op de website van het Posthuis Theater kun je ook de uitgebreide coronamaatregelen vinden.

Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid terwijl je eigenlijk weet dat je het wel kunt. Maar juist als je talent niet kunt gebruiken, slaat het toe! Heel vervelend want daardoor word je perfectionistisch en werk je veel te hard. Of ga je uitdagingen juist uit de weg. Vréneli Stadelmaier weet er alles van. Maar deze bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach weet ook hoe je daarvan af komt. In dit humoristische theatercollege combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Met video en muziek neemt ze je mee op reis door haar leven en ga je naar huis met concrete tips over zelfvertrouwen voor de momenten die ertoe doen.

Vréneli Stadelmaier schreef de bestseller ‘F*ck die Onzekerheid’ en onlangs verscheen haar tweede boek, ‘Yes She’s Smart’, dat jonge vrouwen voorbereidt op de eerste tien jaar na hun afstuderen. Voor haar werk ontving Stadelmaier in 2015 de regeringsprijs voor vrouwenemancipatie, de Joke Smit-prijs.

Vréneli Stadelmaier

Verena Maria Johanna (Vreneli) Stadelmaier (Nijmegen, 2 augustus 1962) is een Nederlands feministe, auteur en loopbaancoach. Stadelmaier studeerde economie en bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde coachopleidingen aan de Academie voor Psychotherapie en in Zijnsoriëntatie. Als bedrijfseconoom werkte zij onder meer bij Wolters Kluwer, Nationale-Nederlanden en de thuiszorg. In de periode 2010-2013 was zij vaste co-host in het programma Zaken doen met bij BNR Nieuwsradio. In 2007 startte Stadelmaier een coachingsbureau[2]. In 2014 schreef zij F*ck die Onzekerheid, over het oplichterssyndroom bij vrouwen.

Afbeelding
EU-debat van Fryslân in Gorredijk Politiek 12 uur geleden
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00