Afbeelding

Jellie meet kunstgebitten aan bij haar klanten thuis

Bedrijf in beeld

Je staat er niet altijd bij stil, maar als je niet-mobiel bent door ouderdom of een lichamelijke- of geestelijke beperking kunnen sommige dingen enorm veel moeite kosten. Boodschappen doen of schoonmaken, hier kun je vaak nog een mantelzorger voor vinden. Maar wat als je naar de tandarts moet? Jellie van den Bosch is gespecialiseerd in gebitsprotheses en komt bij mensen langs om ze weer een stralende glimlach te geven.

Jellie hoort met haar bedrijf Van Den Bosch Kunstgebitten bij een coöperatie van specialisten die aan huis mondzorg kunnen leveren. Zij heeft zich gespecialiseerd in gebitsprotheses, kunstgebitten dus, en haar collega’s zijn tandarts en mondhygiënist. Of het nu gaat om een nieuw kunstgebit, het opvullen van het huidige kunstgebit of het verhelpen van pijnklachten, Jellie komt naar u toe!

Na het aanmeten aan huis gaat ze aan de slag in haar eigen laboratorium. Daar werkt ze aan het huidige of nieuwe kunstgebit: “Ik probeer problemen zo eenvoudig mogelijk op te lossen,” legt Jellie uit. “Ouderen zijn heel gevoelig en kunnen vaak niet meer wennen aan grote veranderingen. Ze hebben hun huidige soms al tientallen jaren. Met zo klein mogelijke aanpassingen probeer ik het probleem te verhelpen.”

In haar laboratorium maakt ze de kunstgebitten digitaal. Hierdoor ontstaat er een nauwkeurige digitale blueprint van het gebit. Mocht het kunstgebit dan onverhoopt kwijt zijn geraakt dan kan ze heel snel weer een nieuwe maken. Jellie doet haar werk in heel Friesland. De werkzaamheden van Jellie en haar collega’s zijn ideaal voor mensen die door ouderdom niet meer mobiel zijn, die geestelijk en/of verstandelijk beperkt zijn en voor mensen met dementie. “Ik voel heel veel dankbaarheid in mijn werk, want je helpt mensen echt verder. Het is voor veel mensen echt een uitkomst. Je hoeft geen moeilijke en lange reis te maken en wordt behandeld in je eigen vertrouwde omgeving, in je eigen stoel.”

Ga voor meer informatie naar: www.boschkunstgebitten.nl

Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 17 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 23 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00