Afbeelding

Landelijke campagne voor busreizen; Wij brengen jou

Algemeen

FRIESLAND - Na een lange periode vol coronamaatregelen, heeft iedereen zin om er weer op uit te gaan. Men is druk bezig met plannen van de zomervakantie, een dagje weg of een avondje uit. Onder het motto ‘Wij brengen jou’ laat Busvervoer Nederland zien dat er wat vervoer betreft niets veelzijdiger, comfortabeler, veiliger en duurzamer is dan de touringcar.

Aanleiding van de campagne ‘Wij brengen jou’

Het doel van de campagne ‘Wij brengen jou’ is mensen inspireren om de touringcar te pakken en leuke dingen te ondernemen. Door de voordelen te benoemen, maar vooral het plezier van ‘er weer op uit gaan’ te benadrukken, hoopt Busvervoer Nederland het imago van de touringcar te verbeteren. De belangrijkste pijlers van de campagne zijn comfort, duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit.

Comfortabel op weg

Touringcars worden steeds comfortabeler. Met zachte stoelen, veel beenruimte, luchtvering en airco begint de vakantie of het uitje al bij vertrek. Een ervaren chauffeur haalt passagiers op, bijvoorbeeld bij hen thuis, en brengt ze overal naartoe; van sportwedstrijd tot festivalterrein. Reizigers hoeven bovendien maar een kwartier van tevoren aanwezig te zijn, kunnen veel meer bagage en souvenirs meenemen en worden voor de deur van het hotel afgezet. Dagjesmensen genieten van een ontspannen uitje waarin alles tot in de puntjes verzorgd is, zonder parkeerproblemen.

Veilig en duurzaam passagiersvervoer

De touringcar is ook de schoonste manier van vervoer. Er is ruimte voor de passagiers van 30 auto’s. Een schone bus stoot bovendien 10 keer minder CO2 uit dan een vervuilend vliegtuig. Verder is het reizen met een touringcar een stuk veiliger dan met de auto. Het coronaprotocol van Busvervoer Nederland draagt ook bij aan de veiligheid. De bussen worden vaker gereinigd en geventileerd. Samen met een aantal richtlijnen voor passagiers, zorgt dit ervoor dat iedereen veilig in kan stappen.

De touringcar is flexibel inzetbaar

De flexibiliteit van een touringcar zorgt ervoor dat het overal inzetbaar is. Passagiers worden opgehaald op locatie naar keuze en direct op de bestemming afgezet. Organisatoren van schoolreizen hoeven daardoor bijvoorbeeld niet langer een beroep te doen op ouders die willen rijden. De discussies binnen vriendengroepen over wie de BOB is bij een festival- of concertbezoek zijn voorgoed voorbij. Ook sportclubs die pas fanatiek worden in de derde helft, kunnen hun overwinning in de touringcar vieren na een geslaagde uitwedstrijd.

Kortom, de touringcar brengt passagiers op een comfortabele, duurzame en veilige manier op de bestemming. Meer weten over de campagne? Kijk dan op de website www.wijbrengenjou.nl of neem contact op met Busvervoer Nederland.

Wist je dat RondOm Vandaag, in samenwerking met Veenstra Reizen, ook busreizen organiseert? Ontdek Nederland (en binnenkort ook weer onze buurlanden) per bus en geniet van een veelzijdige, comfortabele, veilige en duurzame reis. Ga bijvoorbeeld met ons mee naar de prachtige Schoorlse duinen. Klik hier voor meer informatie.

Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 15 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 17 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 23 uur geleden
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00