Afbeelding
Foto: DroCom isolatie

Wil jij graag warm, comfortabel en energiezuinig wonen?

Zakelijk

FRIESLAND - Iedereen verlangt naar een warm, energiezuinig en comfortabel huis. Toch is dat nog lang niet overal het geval. Denk aan vochtige (kruip)ruimtes, een koude vloer en condensatie op de ramen bijvoorbeeld. Daar kunt u voorgoed mee afrekenen, door te kiezen voor DroCom isolatie. DroCom is al jarenlang een bewezen isolatieproduct, dat vocht tegengaat en bovendien energie bespaart. Edwin Diethelm vertelt hoe dat werkt. 

Er zijn twee vormen van vloerisolatie. Bodemisolatie en directe vloerisolatie. Bij bodemisolatie wordt isolatie aangebracht op de bodem van de kruipruimte en bij directe vloerisolatie wordt isolatie aangebracht tegen de onderzijde van de vloer. Steeds meer mensen kiezen hiervoor en dan specifiek voor DroCom. “Dat komt omdat we jarenlange ervaring hebben (meer dan dertig jaar) en omdat ons product bewezen werkt. Zo stijgt de temperatuur van uw vloer soms tot wel 4 graden, voorkomt het rot- en schimmelvorming en verlaagt het de luchtvochtigheid in uw woning. Daarnaast bespaart u met DroCom tot wel honderden euro’s op uw energierekening”, legt Diethelm uit. 

Wat veel mensen niet weten, is dat er de nodige subsidies te verkrijgen zijn voor het verduurzamen van uw woning. “Met de stijgende energieprijzen willen steeds meer mensen verduurzamen. Het is daarom mooi dat meegedacht wordt in de vorm van subsidies. Informeer vooral bij uw gemeente naar de mogelijkheden naar een subsidie.” 

Ook spouwmuurisolatie

Naast bodemisolatie, is ook spouwmuurisolatie een uitstekende keuze om uw woning energiezuiniger te maken. Ongeïsoleerde muren kunnen namelijk zorgen voor een koud en onaangenaam woonklimaat. Met behulp van spouwmuurisolatie kunt u relatief goedkoop uw woning isoleren met een snelle terugverdientijd. Informeer gerust naar de mogelijkheden via: www.vloerisolatie.nl


DroCom isolatie
It Patroan 1
8491 PK Akkrum
info@vloerisolatie.nl
Tel: 085 - 77 39 90 6
 

Afbeelding
Met dit nummer gaat Joost Klein ons land vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival Algemeen 7 uur geleden
Theater Na de Dam 2023
De Lawei zoekt jongeren voor Theater Na de Dam Evenement 10 uur geleden
Noël Mulder is op jacht naar de bal en probeert zich te ontworstelen aan een tegenstander. Foto Robert Wagter.
Degradatiekraker levert ONT maar één punt op Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Erwin Java en Sean Webster presenteren gezamenlijk album in Iduna Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
FMF leidt Friezen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie Duurzaamheid 2 mrt, 12:00
Afbeelding
Realisatie derde sociale zelfoogsttuin in Fryslân Samenleving 1 mrt, 10:23
Afbeelding
Landelijke Opschoondag op 23 maart: in iedere Fries zit een Supporter van Schoon Natuur 1 mrt, 08:00
Afbeelding
Meer dan 30.000 vrijwilligers de straat op voor meer buitenspelen Samenleving 29 feb, 12:00