Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen.
Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen. Foto: Rob Dijkstra

Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis levert gezonde maaltijd

Zakelijk

Gezond eten is iets waar iedereen naar streeft, maar ook iets waar niet iedereen tijd voor heeft. Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis biedt voor deze mensen een kwaliteit maaltijd aan die ze, zoals de naam al doet suggereren, bezorgen.  

De maaltijden zijn ISO 22000 gecertificeerd en krijgen hoge cijfers bij het klantentevredenheidsonderzoek. “Daar zijn we als maaltijdservice enorm trots op. Het is de hoogst haalbare certificering voor voedselveiligheid.” Zegt Rob Scholten, teamleider van Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis.  

De maaltijden zelf bestaan uit een gevarieerd en gezonde mix ingrediënten. Per dag zijn er drie verschillende menu’s waaruit te kiezen valt, wordt al het lekkers geleverd door lokale leveranciers, en worden de maaltijden ambachtelijk klaar gemaakt door de koks van de maaltijdservice.  

“Een hele grote groep van onze afnemers bestaat uit ouderen, maar we passen het menu ook langzaamaan op de jongere doelgroep. We kijken iedere cyclus weer waar de behoefte van onze klanten ligt.” Om gebruik te maken van de service hoef je geen contract af te sluiten.  

Ook de bezorgers spelen een belangrijke rol. Deze betaalde krachten bieden een vertrouwd en vriendelijk gezicht voor de klanten als ze het eten komen brengen. “We merken dat de klanten daar veel waarde aan hechten. We bezorgen eventueel tot de koelkast aan toe, waarbij de onderlinge binding en het vertrouwen ook belangrijk zijn.” 

“Dat je iets kan bijdragen aan de dag van mensen is heel waardevol. De meeste voldoening haal ik uit het succesvol afsluiten van een dag, Dat wij de kwaliteit hebben geleverd waar wij naar streven. Je moet daarin perfectionistisch en het maximale willen bieden. Dat is onze kracht!” 

Bent u nieuwsgierig naar de maaltijden van de Maaltijdservice aan Huis? Kijk op www.maaltijdserviceaanhuis.nl Voor meer informatie.

Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 1 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 4 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag in Drachten? Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 22 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 23 apr, 10:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00