Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen.
Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen. Foto: Rob Dijkstra

Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis levert gezonde maaltijd

Zakelijk

Gezond eten is iets waar iedereen naar streeft, maar ook iets waar niet iedereen tijd voor heeft. Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis biedt voor deze mensen een kwaliteit maaltijd aan die ze, zoals de naam al doet suggereren, bezorgen.  

De maaltijden zijn ISO 22000 gecertificeerd en krijgen hoge cijfers bij het klantentevredenheidsonderzoek. “Daar zijn we als maaltijdservice enorm trots op. Het is de hoogst haalbare certificering voor voedselveiligheid.” Zegt Rob Scholten, teamleider van Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis.  

De maaltijden zelf bestaan uit een gevarieerd en gezonde mix ingrediënten. Per dag zijn er drie verschillende menu’s waaruit te kiezen valt, wordt al het lekkers geleverd door lokale leveranciers, en worden de maaltijden ambachtelijk klaar gemaakt door de koks van de maaltijdservice.  

“Een hele grote groep van onze afnemers bestaat uit ouderen, maar we passen het menu ook langzaamaan op de jongere doelgroep. We kijken iedere cyclus weer waar de behoefte van onze klanten ligt.” Om gebruik te maken van de service hoef je geen contract af te sluiten.  

Ook de bezorgers spelen een belangrijke rol. Deze betaalde krachten bieden een vertrouwd en vriendelijk gezicht voor de klanten als ze het eten komen brengen. “We merken dat de klanten daar veel waarde aan hechten. We bezorgen eventueel tot de koelkast aan toe, waarbij de onderlinge binding en het vertrouwen ook belangrijk zijn.” 

“Dat je iets kan bijdragen aan de dag van mensen is heel waardevol. De meeste voldoening haal ik uit het succesvol afsluiten van een dag, Dat wij de kwaliteit hebben geleverd waar wij naar streven. Je moet daarin perfectionistisch en het maximale willen bieden. Dat is onze kracht!” 

Bent u nieuwsgierig naar de maaltijden van de Maaltijdservice aan Huis? Kijk op www.maaltijdserviceaanhuis.nl Voor meer informatie.

Afbeelding
Reis terug in de tijd op dinsdag 9 augustus Lezersreis 2 uur geleden
Afbeelding
Open Imkerijdagen - Bij & Markt Evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Wat ik leerde op het korfbalveld Column 20 uur geleden
Afbeelding
Deutz liefhebbers gezocht voor Flaeijelfeest! Evenement 2 jul, 12:00
Afbeelding
Verduurzamen ook bij KV Drachten ‘hot item’ Sport 2 jul, 10:00
Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 1 jul, 20:00
Afbeelding
Eerste actie Agora Club Súd East Fryslân i.o. levert € 1500,- op voor Blooming Bakery en Fier Samenleving 1 jul, 18:00
Afbeelding
Veel geslaagden bij Crescendo Drachten Verenigingen 1 jul, 15:00