Afbeelding

Carins organiseert Inloopspreekuur kinderopvang toeslagenaffaire

Financieel

DRACHTEN - Er kunnen problemen ontstaan wanneer je als ouder(s) gedupeerde bent van de Kinderopvang toeslagenaffaire. Carins organiseert daarom een inloopspreekuur voor (mogelijk) gedupeerden van de toeslagenaffaire. Het spreekuur is op dinsdag 25 oktober, van 10.30 – 12.30 uur in Brede School De Drait (Flevo 190, Drachten). Hulp en advies vanuit Carins kost niets. Je hoeft je niet aan te melden voor het inloopspreekuur, je kunt gewoon binnenlopen.

Jantina Agricola en Laura Blom, twee consulenten van Carins, luisteren naar jouw verhaal en kunnen jou en je gezin adviseren en ondersteunen als dat nodig is. Ze weten welke regelingen en mogelijkheden er zijn binnen gemeente Smallingerland. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Ze helpen je bij financiële vragen, maar ook als je vragen hebt over gezondheid, werk, gezin, relaties, opvoeding of wonen. Je kunt Jantina of Laura ook bellen als je vragen of twijfels hebt, maar niet naar het inloopspreekuur kunt komen. Neem hiervoor contact op met Carins.

Meer informatie vind je op www.carins.nl of bel naar tel. 088-50 65 400 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 -12.00 en van 14.00 - 16.30 uur). Of stuur een e-mail naar toeslagen@carins.nl. De volgende inloopspreekuren zijn op donderdag 24 november en dinsdag 20 december 2022.

Afbeelding
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 2 uur geleden
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 4 uur geleden
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen De Lawei op 25 mei Cultuur 7 uur geleden
Pluktuin Vreedebest
Het seizoen is weer begonnen voor Pluktuin Vreedebest: "Mijn hobby voor tuinieren is een beetje uit de hand gelopen" Culinair 10 uur geleden
Na de 8 van Drachten kreeg Nick de smaak te pakken.
Nick loopt de marathon en zamelt geld in voor KWF Persoonlijke verhalen 12 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 14 uur geleden
Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 16 mei, 18:00