De specialisten van VSD Isolatie staan voor je klaar
De specialisten van VSD Isolatie staan voor je klaar Foto:

VSD Isolatie uit Leeuwarden helpt!

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Sinds 2021 kunnen mensen die willen verduurzamen door middel van isoleren aanspraak maken op een nieuwe subsidie; de ISDE, de InvesteringsSubsidie Duurzame Energie. Wanneer een huiseigenaar minstens twee verduurzamende maatregelen wil treffen, bijvoorbeeld door zowel de vloer als de muur beter te isoleren, kunnen ze deze subsidie aanvragen. VSD Isolatie helpt hun klanten het huis optimaal te isoleren én aanspraak te maken op deze nieuwe subsidie, waarmee je al snel 20% van de kosten bespaart.

Een subsidieregeling voor het beter isoleren van een woning bestond al langer. Deze viel namelijk onder de SEEH subsidie. per 1 januari is die subsidie echter veranderd en kunnen mensen die willen verduurzamen door betere huisisolatie, aanspraak maken op de ISDE. De ISDE is voor huishoudens die minstens twee energiebesparende maatregelen willen uitvoeren, bijvoorbeeld door zowel de muur als het dak te laten isoleren. De ISDE kan worden aangevraagd voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en zolder/vliering isolatie en voor meerdere andere besparende maatregelen. Naast deze subsidie betalen huiseigenaren ook minder btw (9%) op de arbeidskosten voor isoleren.
Subsidies krijg je echter niet zomaar. Ten eerste moeten de maatregelen worden gerealiseerd door erkende installatie- en isolatiebedrijven. Zij zorgen ervoor dat je de juiste documentatie in handen krijgt. VSD Isolatie gaat nog verder, mocht dit nodig zijn. De medewerkers van dit bedrijf laten hun klanten ook weten hoe de subsidie kan worden aangevraagd en als de klant er niet uit komt, helpen ze graag telefonisch of komen ze langs om ze te ondersteunen bij de aanvraag.

VSD Isolatie is een specialist op het gebied van isoleren. Bij hen kan je terecht voor dakisolatie, vloerisolatie en/of (spouw)muurisolatie. Bij VSD Isolatie werken ze met verschillende materialen, want elke woning is immers anders en niet elk materiaal kan voor elke woning gebruikt worden. VSD Isolatie heeft de beschikking tot verschillende duurzame plaat-, blaas-, en spuitmaterialen en maken gebruik van zowel warmte- als geluidsisolatie.

Het bedrijf, dat ooit begonnen is in Leeuwarden, werkt in bijna heel Nederland. Dankzij de vestigingen in Leeuwarden en Groenekan (vlakbij Utrecht) bedienen ze elf van de twaalf provincies van ons land (alleen Limburg moet het zonder de hulp van VSD doen). Bij VSD Isolatie vinden ze persoonlijk contact heel belangrijk. Zo kunnen ze de wensen van de klant op de beste manier waarmaken. Daarom komen ze altijd eerst vrijblijvend langs bij de klant. Tijdens deze afspraak wordt geluisterd naar wat de klant wil, wordt het oppervlakte berekend en (indien nodig) wordt er een klein gat geboord om de holle ruimte te bekijken met een endoscoop. Ter plekke stelt de werknemer een duidelijke en overzichtelijke offerte op die zij graag met de klant doornemen. Bij akkoord kunnen de professionals van VSD Isolatie binnen vier tot acht weken aan de slag. Hoe lang de klus duurt is afhankelijke van het type isolatie. Vaak kunnen ze een (tussen)woning echter al binnen een dag volledig isoleren. Binnen een jaar na de isolatie komen ze graag nog een keer langs voor een thermografische scan. Zo kijken ze of alle isolatie goed op zijn plek is gekomen en dat alle plekken bereikt zijn.

Door je woning beter te isoleren verliest het huis minder warmte. Dat betekent dat er flink minder gestookt moet worden. Beter voor het milieu én voor de portemonnee, want de rekening daalt drastisch na isoleren. Daarnaast merk je thuis ook gelijk verschil, want hij blijft warmer en behaaglijker. Dankzij de nieuwe subsidie én de uitstekende service van VSD Isolatie is het investeren in isolatie een stuk haalbaarder.

Ga voor meer informatie naar:
www.vsdisolatie.nl

Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 7 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 15:00
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30