Slagerij de Vos
Slagerij de Vos

Een volledig verzorgd gourmetdiner regel je met Slagerij de Vos

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Of je nu gaat gourmetten, winter-barbecueën of een superdeluxe vijfgangendiner op tafel zet voor deze kerst, je wilt wel een lekker stukje vlees serveren. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij Slagerij de Vos in Drachten. Voor de feestdagen maken ze uitgebreide en smaakvolle gourmet-, barbecue-, en hapjesschalen, maar je kan uiteraard ook bij hen terecht voor de lekkerste stukken vlees en rollades.

Al sinds de oprichting van de slagerij, in 2003, biedt Slagerij de Vos speciale pakketten aan voor de feestdagen, waaronder de gourmetschalen. Deze pakketten zijn heel uitgebreid en bevatten verschillende stukken vlees, zoals rundvlees, kippenvlees en varkensvlees, maar zijn compleet aan te passen aan de wens van de klant. Slagerij de Vos heeft er bewust voor gekozen om de pakketten royaal te vullen, zodat er voor iedereen genoeg is.

Wat ook bijzonder is, is dat je bij Slagerij de Vos naast vlees ook heerlijke salades, sausjes, stokbrood en groenten kunt bestellen. Ze kunnen dus al het werk uit handen nemen, zodat de familie gewoon lekker kan genieten van het eten en elkaar. Het enige wat nog in huis gehaald moet worden, is het drinken! Vanwege de verwachte drukte raadt de slagerij wel aan om tijdig je bestelling door te geven op de website, via de telefoon of even in de winkel. Het liefste voor 21 december. Toch zorgt Slagerij de Vos er ook voor dat last-minute beslissers niet met lege handen de winkel uitlopen. Zelfs op 24 december zal de voorraad nog groot genoeg zijn om iedereen te voorzien van een lekker stuk vlees.

Benieuwd wat de slager uit Drachten voor jouw kerstdiner kan betekenen? Neem dan even een kijkje op de website of waai even binnen.

Slagerij de Vos

Schwartzenberghlaan 25
9201 JZ Drachten
T: 0512-524622
www.slagerijdevos.nl

Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 7 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 9 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00