Afbeelding

Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Rosie is een ontzettende lieve Boerboel, geboren in augustus 2019. En ondanks dat ze best fors is, denkt ze soms zelf dat ze stukken kleiner is. Rosie is aan alle kanten een leuke hond; ze kan goed even alleen thuis zijn, maar mag ook graag mee in de auto. Ze is aardig voor alles en iedereen en zelfs de kleinste mensjes vindt ze geweldig en gaat ze prima mee om. Ze vindt wandelen fijn en kan daarbij ook loslopen en als je haar dan roept, dan staat ze ook snel weer bij je. Met andere honden heeft ze over het algemeen geen probleem; of ze gaat er onderdanig voor liggen of het is meteen spelen, maar zou ze worden aangevallen zou ze wel iets terug durven te doen. 


Ze gaat goed om met de kat des huizes, maar onbekende katten: heeft ze niet zoveel mee en die jaagt ze dan ook weg. Nu staan sommige Boerboels ook wel bekend om hun waaksheid, nou: in die categorie valt Rosie niet hoor. O ja, ze kan zeker wel blaffen, maar vervolgens mag iedereen zomaar binnen komen en staat ze vooraan om aandacht te vragen. Het is een echt gezelligheidsdier. Zelfs bij de dierenarts is ze enthousiast en vindt alles goed. 

Ze speelt graag met haar speelgoedkip en een balspelletje met de baas is ook super, maar als de kinderen willen spelen vindt ze dit ook gezellig: alles voor aandacht! Als je in de tuin bezig bent en je gaat je grasmaaien dan moet je niet gek kijken dat Rosie naar binnen vertrekt, want ze heeft een hekel aan het geluid hiervan (of van andere tuinmachines), maar zodra het weer rustig is staat ze weer bij je. 


Nu is het natuurlijk best een grote sterke hond en men moet dan ook bedenken dat áls ze zou trekken, je dan wel stevig in je schoenen moet staan, want Rosie beseft soms niet hoe krachtig ze zelf is. Als u denkt een liefdevol thuis te kunnen bieden voor Rosie, wel graag met de aanwezigheid van een wat ruimere tuin, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Gemiddeld minste misdrijven per inwoner in Friesland 112-Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Hoe de 'Golden Buzzer' de theaterdeuren voor Amilia opent Cultuur 17 uur geleden
Afbeelding
Slechts klein deel Friezen gaat op babymoon Persoonlijke verhalen 22 mei, 10:00
Afbeelding
Orgelconcert Jos van der Kooy in Grote Kerk Drachten Cultuur 22 mei, 10:00
Afbeelding
v.v ONT organiseert Penaltykillers 2024 Sport 21 mei, 15:00
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00