Afbeelding

Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Deze Boomer met zijn guitige koppie heet Binky. Hij is geboren in 2013 en is gecastreerd. Binky is een aanhankelijk hondje dat houdt van aandacht en knuffelen. Hij maakt er geen probleem van als hij even alleen thuis moet blijven, maar gaat ook graag mee op pad in de auto. Hij wandelt rustig met je mee en zo af en toe een spurtje trekken is ook leuk; loslopen is hij echter niet gewend. Hij is altijd blij als hij andere honden ziet, want daar kan je zo leuk mee spelen. 

Katten in huis is hij niet gewend, we weten ook niet hoe hij daarmee omgaat (buiten wil hij ze nog weleens opjagen). Bij zowel volwassenen als kinderen is Binky altijd vrolijk; hij komt altijd even zijn aandacht vragen en kan soms bij kinderen weleens iets te enthousiast zijn. Even uitkijken dus bij de hele kleintjes dat hij die niet uit enthousiasme omvergooit. 


Heb je allemaal leuke hondenspeeltjes in huis, dan kijkt Binky daar niet echt naar om, nee: lekker liggen bij de baas of samen dingen ondernemen vindt hij veel gezelliger. Zoals op 1 foto te zien is heeft Binky vanaf pup af aan al een kleine uitstulping bij zijn ene oogje (milde cherry eye) maar heeft hier geen last van. 

Bent u op zoek naar een gezellig, aanhankelijk maatje dat u vergezelt daar waar het maar kan, dan is Binky misschien wel de hond voor u. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl


Afbeelding
Afbeelding
Gemiddeld minste misdrijven per inwoner in Friesland 112-Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Hoe de 'Golden Buzzer' de theaterdeuren voor Amilia opent Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Slechts klein deel Friezen gaat op babymoon Persoonlijke verhalen 22 mei, 10:00
Afbeelding
Orgelconcert Jos van der Kooy in Grote Kerk Drachten Cultuur 22 mei, 10:00
Afbeelding
v.v ONT organiseert Penaltykillers 2024 Sport 21 mei, 15:00
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00