Afbeelding
Foto: Bankenboer.nl

Bankenboer.nl maakt nieuwe banken voor iedereen toegankelijk

Zakelijk

DRACHTEN - Een nieuwe bank voor iedereen toegankelijk maken; dat was het doel van ondernemer Tim Wieldraayer. Met de webshop Bankenboer.nl is die wens werkelijkheid geworden. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekbank? Neem dan gauw een kijkje in de webshop, maak een afspraak en kom proefzitten in de prachtige showroom aan Het Zuid 31 in Drachten. Tim vertelt hoe het precies werkt. 

“Wij willen met Bankenboer.nl een bankenboer voor iedereen zijn”, legt Tim uit. “Een bank is een heel persoonlijk item in je huis en als het even kan, koop je zoiets het liefst natuurlijk niet gebruikt. Helaas was dat lang niet voor iedereen mogelijk, waardoor ik op het idee kwam om Bankenboer.nl op te zetten.” 

Bankenboer.nl koopt de banken direct bij de fabriek in, zodat de webshop goede kwaliteit banken tegen een scherpe prijs kan aanbieden. Bovendien maakt Tim het mogelijk om jouw nieuwe bank in termijnen te betalen. “We hebben een betaalmethode ingericht waarmee je van 3 tot 36 maanden kunt betalen. Zo kun je in hele kleine termijnen al een mooie nieuwe bank betalen. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor studenten die voor het eerst een bank willen kopen”, vertelt Tim enthousiast. 

Daarnaast biedt Bankenboer.nl een ruim assortiment, met passende modellen in allerlei soorten en maten. “Er is voor iedereen wel een geschikte bank te vinden. De modellen worden geleverd in verschillende stoffen en kleuren. Op die manier kun je jouw favoriete bank helemaal naar eigen smaak aanpassen.” 

Het belangrijkste is natuurlijk dat de bank lekker zit. “Kom daarom vooral proefzitten in onze showroom (van 09:00 tot 22:00, zeven dagen per week geopend op afspraak). Vanwege de ruime voorraad is het in vele gevallen zelfs mogelijk om de bank direct mee kunt nemen. Zo niet, dan kunnen we de bank binnen 3 tot 6 weken leveren. Je kunt de bank ophalen en gebruik maken van onze (gratis) leenaanhanger, maar ook is er in overleg bezorging mogelijk.”

Bankenboer.nl, Het Zuid 31, Drachten
E-mail:
info@bankenboer.nl
Tel: 0512 - 35 83 70
Tel: 06-43818430

Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 10 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie gisteren
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00