Afbeelding

SNS maakt een eigen bedrijfspand mogelijk met de bedrijfshypotheek

Zakelijk

Veel kleinere ondernemers denken dat ze een eigen bedrijfspand niet kunnen financieren. “Ten onrechte”, zegt Bas Nijsingh van SNS Heerenveen. “Wij zijn juist gespecialiseerd in zakelijke hypotheken voor deze doelgroep. Regelmatig helpen we ondernemers van de beroemde zolderkamer naar een mooie plek in een professioneel bedrijfspand.”

“Kleine ondernemers bestaan niet”, kopt een brochure op de tafel van de SNS-vestiging aan de Wettertoer. “Hoe groot of klein een bedrijf is, zegt niets over de dromen of ambities. Bij het verwezenlijken daarvan kunnen wij helpen”, legt Bas de slogan uit.

Grote behoefte

SNS merkt dat er op de markt een grote behoefte is aan een toegankelijke financieringsvorm. “We startten eerder dit jaar met bedrijfshypotheken en richten ons vooral op de wat kleinere ondernemingen. Vanaf het begin is de belangstelling daarvoor groot. Veel ondernemers zijn verrast dat een bedrijfshypotheek voor een paar ton toch mogelijk is. Ik hoor vaak dat ze bij meerdere geldverstrekkers hebben aangeklopt, maar niet tot een echt gesprek komen. Ondernemers zijn blij dat ze met ons wel een persoonlijk gesprek kunnen aangaan.”

Kopen aantrekkelijker

SNS biedt bedrijfshypotheken tot 1 miljoen euro aan. “Je kunt een hypotheek tot 90 procent van de marktwaarde van een pand aanvragen. Die los je in maximaal 20 jaar af. Dankzij de vaste en scherpe rente weet je precies wat je betaalt. Daarmee is kopen al snel aantrekkelijker dan huren”, zegt Bas.

Pensioen opbouwen

Hij wijst ook op een extra voordeel voor ondernemers. “Het kopen van een bedrijfspand is vaak een prima investering. Het is een mooie manier voor het opbouwen van een pensioenpotje. Juist voor ondernemers met een kleiner bedrijf is dit vaak lastig”.

Droom jij ook van jouw eigen bedrijfspand?

Bel met 06-10 61 91 12 voor het maken van een afspraak in de winkel of via beeldbellen. Op snsbank.nl/zakelijk vindt u meer informatie.

Afbeelding
Reis terug in de tijd op dinsdag 9 augustus Lezersreis 1 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Wat ik leerde op het korfbalveld Column 19 uur geleden
Afbeelding
Deutz liefhebbers gezocht voor Flaeijelfeest! Evenement gisteren
Afbeelding
Fietsdocent Doortrappen komt bij Scala Gezondheid 2 jul, 08:00
Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 1 jul, 20:00
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 1 jul, 12:00
Afbeelding
Open Tuin- en imkerijdag bij De Kleine Salamander Evenement 1 jul, 11:35
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00