Afbeelding

Herdenkingsavond ‘Een Hart vol Herinneringen’

Evenement

Wilhelminaoord – De dagen worden korter, we zijn aangekomen in de donkere dagen van het jaar. November wordt wel gezien als een maand van herdenken, terugblikken en naar binnen keren. Vanuit die gedachte ontstond bij Bety Nicolai van Wij’S Uitvaartzorg een paar jaar geleden het idee om een herdenkingsavond te organiseren.

En zo werd ‘Een Hart vol Herinneringen’ geboren. Op vrijdag 25 november organiseert Bety de avond voor de vierde maal in Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Een samenzijn met muziek, lichtjes en troostende woorden voor iedereen die een dierbare verloren heeft.

Iedereen die behoefte heeft aan een moment van bezinning en stilstaan bij zijn of haar persoonlijke verlies, of dit nu kort of langer geleden is, is van harte welkom.

Vanuit haar uitvaartonderneming geeft Bety op haar eigen wijze vorm aan het begeleiden van uitvaarten. Aan deze herdenkingsavond heeft zij ook geheel op eigen wijze invulling gegeven.
Zo kan er geluisterd worden naar livemuziek en zang van singer-songwriter Jolien Damsma. De muziek voor deze avond zochten Jolien en Bety met zorg uit. Gastsprekers zullen de aanwezigen meenemen in onderwerpen als: kunst als troost en eigen ervaringen met verlies.

De herdenkingsavond, ‘Een Hart vol Herinneringen’, wordt gehouden op vrijdag 25 november. De avond begint om 19.30 uur en na afloop is er ruim gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar na te praten, voor wie dat wil natuurlijk. ‘Niets moet,’ benadrukt Bety. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.

Afbeelding
Arriva rijdt met 'Thialf Express' tijdens Daikin NK Afstanden Heerenveen Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Jack Werkman voorgedragen als nieuwe burgemeester van Ooststellingwerf Politiek 27 jan, 15:00
Afbeelding
SC Cambuur versterkt zich met Ben Rienstra Sport 27 jan, 13:47
Afbeelding
SC Cambuur-trainer Sjors Ultee na overwinning bij FC Groningen: “We zijn op alle momenten volwassen geweest" Sport 27 jan, 12:30
Afbeelding
Nog veel te winnen op het gebied van databescherming Zakelijk 27 jan, 12:00
Afbeelding
4 februari: de allereerste 'Dag van de Natuurijsmeester' Sport 27 jan, 10:00
Afbeelding
Opvallende stijging: Nederland kent steeds meer huizen met schimmel en zwamgroei Samenleving 26 jan, 18:00
Afbeelding
Tialda Hoogeveen geïnstalleerd als nieuwe Berneboeke-ambassadeur Educatie 26 jan, 15:05