Afbeelding
Foto: www.openluchttheatertolhekke.nl

ABBA The Music trapt af in Tolhekke

Evenement

STEENWIJK – Op donderdag 30 juni opent Openluchttheater Tolhekke haar ‘deuren’. Muziek van o.a. De Dijk, Rondé, Maan en Ernst & Bobbie.  Alles komt voorbij. Jong en oud kan gaan genieten van topacts, dichtbij huis! Zowel grote artiesten als regionale bekenden zullen hun opwachting maken. U kunt erbij zijn, tussen 30 juni en 15 juli.

ABBA the Music mag het podium warm spelen. Zij starten op donderdag 30 juni. The feelgood show van het jaar. Van de makers van o.a. Queen The Music, Motel Westcoast, The Best of Britain e.a.

Vrijdag 1 juli kun je genieten van de Tribute to the Cats Band. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

Deze zomer geeft veelzijdige Brabantse zangeres Anneke van Giersbergen, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder in Openluchttheater Tolhekke op zaterdag 2 juli.

Ernst & Bobbie weten het niet meer, maar wat ze wel weten is dat in Tolhekke staan op zondag 3 juli. In het nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Alles gaat mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Zullen ze dit avontuur toch tot een goed einde kunnen brengen? 

Op woensdag 6 juli staan The Eagles Legacy op het podium. De band bestaat uit zes top muzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zang en instrumentatie zo dicht mogelijk te benaderen. 

De Dijk is te zien op donderdag 7 juli. Wij zijn blij dat ze in hun laatste tour ook Tolhekke bezoeken.  De voorstelling is uitverkocht.

BLØF komt vanuit ‘t Zeeuwse naar De Basse op vrijdag 8 juli. De band bestaat in 2022 precies 30 jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd, met een jubileumconcert en een nieuw album, genaamd Polaroid! Ze spelen nummers van ‘Polaroid’ en zeker ook hits als Harder Dan Ik Hebben Kan en Zoutelande.

Op zaterdag 9 juli komt de Neil Diamond Memories Band langs. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 11-koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster.

Het Nederlandse duo Suzan & Freek, dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40 komt naar de tweede editie van Openluchttheater Tolhekke. Daar wil je weer bij zijn! Zij zijn te zien op zondag 10 juli.

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Momenteel staan ze in de hitlijst met het nummer ‘Love myself’. Nu zijn te zien op in De Basse op donderdag 14 juli.

Maan sluit het Openluchttheater op vrijdag 15 juli. Ze scoorde vele hits o.a. de nummer 1 hit met Snelle, Blijven Slapen. Met haar recentste hit ‘Leven’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar 0521 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur)

Afbeelding
Ekowax Cleaning Products en voetbal Zakelijk 13 minuten geleden
Afbeelding
Kom ook! Zaterdag 7 oktober: Vrijwilligersmarkt in Wolvega Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 22 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk gisteren
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00
Afbeelding
'Post uit Berlijn', de oorlog door de ogen van een gedeporteerde student Historie 29 sep., 15:00
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 29 sep., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 29 sep., 10:00