Afbeelding

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Baylee is een teefje, een kruising tussen een Pekinees en een Chihuahua en geboren in mei 2022. De reden van afstand is dat ze niet goed samen gaat met de andere aanwezige oudere hond. Aan wie dit precies ligt is soms niet helemaal duidelijk, maar om deze reden plaatsen we haar dus bij voorkeur niet bij een andere hond (al zou ze dit mogelijk in de toekomst wel kunnen). 

Ze is niet gewend om samen te wonen met kinderen, maar als deze op bezoek komen vindt ze dit wel heel erg leuk. Over bezoek gesproken: ze is in begin wat onzeker en kan dan ook wel even naar je blaffen, maar heb je haar vertrouwen gewonnen dan komt ze je vriendelijk begroeten. 

Met andere honden heeft ze nog niet zoveel ervaring, soms vind ze die wat eng en probeert zij ze weg te blaffen. Ze kan even alleen thuis zijn en als ze mee mag in de auto dan is het een rustige passagier. Ze is niet gewend aan katten en wil die dan ook wel speels wegjagen; dit doet ze overigens ook met vogeltjes en eenden. 

Baylee houdt van spelen met haar touwtje, knuffels en botje. Ze houdt van gezelligheid, wandelen vind ze ook leuk maar kan naar onbekende dingen onzeker reageren (loslopen is nog niet vertrouwd). Het is een leuke hond, die soms wat brutaal is, maar ook net zo vaak nog een held op sokken is en in beide gevallen dan maar de keuze kan gaan maken om te blaffen; dit is zeker nog goed te sturen. 

Bent u nu op zoek naar een jonge hond en heeft u tijd en zin om Baylee daar waar nodig nog wat liefdevolle consequente sturing te geven, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoon nummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com        

www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 43 minuten geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00