Afbeelding

Boekpresentatie ‘eerste hulp bij overprikkelingen’ bij Zwikstra Readshop

Algemeen

Op zaterdag 18 maart tussen 13:30-16:30 komt Manon Lemkes van Yin Yoga Sound naar Zwikstra Readshop om een boekpresentatie te houden.  Dit gaat over haar eerste boek: ‘eerste hulp bij overprikkelingen’. Toegang is gratis en je kan je boek laten signeren en vragen stellen.

Het boek omschrijft de effecten van de buitenwereld op onze binnenwereld. Op het moment dat je de prikkels van de buitenwereld niet verwerkt krijgt, spreek je van een overprikkeling. In combinatie met hooggevoeligheid (HSP), kan je veel onrust en veel gedachten gaan ervaren. Een burn-out kan op de loer liggen. Dit boek helpt om inzichtelijk te krijgen hoe je het beste kan herkennen wat wel of niet van jou is. Hoe zorg je ervoor dat je niet overloopt of kopje ondergaat in wat je allemaal krijgt te voelen?

Met behulp van 55 inspiratie kaarten die bestaan uit 25 yin yoga houdingen, 10 meditaties, 10 verzachtende technieken en 10 inspiratie teksten word je bewust van de processen die in jou aanwezig zijn. Door daar bewust van te worden komt daar vanzelf een verzachting in en leer je zelfvertrouwen en rust toe te kunnen laten in jouw leven.

Ten slotte geeft Manon door het boek heen voorbeelden aan die nog meer verduidelijking sturen. En geeft ze via haar eigen autobiografie voorbeelden uit haar leven die jou een bepaalde herkenning en hoop kunnen geven.

Tevens geeft Manon op vrijdag 14 april om 19:30 een lezing en op zondag 7 mei om 10:00 een 1-daags verdiepingstraining. Beide worden gegeven bij yogastudio Sterrig. 

Meer informatie of aanmelden:  

www.yinyogasound.nl /06-36135779

Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00