Afbeelding
Foto: Gemeente Ooststellingwerf

Geldprijs winnen met eigen mondkapje in gemeente Ooststellingwerf

Algemeen

De gemeente Ooststellingwerf heeft samen met de jongerenwerkers van Stichting Scala een wedstrijd via Instagram gelanceerd. Het gaat om een wedstrijd waarbij inwoners hun eigen mondkapje kunnen ontwerpen. Het winnende ontwerp wordt ook echt gemaakt. Daarnaast krijgt de winnaar een cadeaubon ter waarde van €75,-. Nummers 2 en 3 krijgen €50,- en €25,- aan cadeaubonnen.

Twee weken geleden was de start van de wedstrijd en er zijn al meer dan twintig ontwerpen binnen gekomen. “We zien dat mondkapjes dragen voor de meeste jongeren al snel heel normaal was”, aldus jongerenwerker Laura Brinkman. “Veel jongeren gaan met het OV naar school en in het OV waren de mondkapjes al snel verplicht.” “En dit is dé kans voor jongeren om met een uniek, eigen ontworpen mondkapje te lopen. Nadat de campagne gelanceerd was kreeg ik al snel reacties van jongeren die mee gaan doen”, vult collega-jongerenwerker Jacky Latumalea aan.

Meedoen is simpel
De enige eis waaraan de vormgeving van het mondkapje moet voldoen is dat het past binnen het blanco ontwerp van het mondkapje. Deze staat vast in de Instagram story van de gemeente Ooststellingwerf op Instagram @ooststellingwerf. Meedoen is simpel.

Maak een screenshot van het blanco mondkapje in de story van de gemeente Ooststellingwerf op Instagram @ooststellingwerf. Ontwerp vervolgens je mondkapje. Een makkelijke manier is door je screenshot in je Instagram story te openen en daar te bewerken. Deel je ontwerp in je story & tag @ooststellingwerf en @jongerenwerk_scala. Meedoen kan tot 1 december. Via Instagram kiezen de volgers van de gemeente en de jongerenwerkers uiteindelijk de winnaar.

Blijf op de hoogte van deze wedstrijd via de Instagram accounts van @ooststellingwerf, @jongerenwerk_scala, @jacky_jongerenwerk en @laura_jongerenwerk.

Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 57 minuten geleden
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 18 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00