Afbeelding
Foto: Chris de Groot (Grootshotz)

Dieuwke Kramer uit Sneek maakt debuut als presentatrice bij Tijd Voor Volleybal

Sport

SNEEK - De uit Sneek afkomstige Dieuwke Kramer zal op 9 april 2024 te zien zijn als presentatrice van dé volleybaltalkshow Tijd Voor Volleybal. In deze aflevering neemt zij eenmalig het stokje over van presentator Jeffrey Klok, welke op de opnamedag de derde kwartfinale om het landskampioenschap speelde en dus niet bij de opnames aanwezig kon zijn.

In deze aflevering bespreekt Dieuwke met de gasten de bekerfinales van zowel de dames als de heren. Klok: ‘De nationale beker begon natuurlijk met Dieuwke die de bekerloting deed. Dan is het extra mooi dat zij dan ook de nationale beker kan afsluiten met de gasten’.

Niet cameraschuw

Afgelopen 31 oktober 2023 kon Dieuwke al aan de camera wennen. Zij mocht namens Tijd Voor Volleybal de lootjes trekken voor de nationale bekerloting 2024. Dieuwke: ‘Ik vond de bekerloting wel spannender. De eerste keer op de camera en dan zijn er daarna ook nog mensen met een mening over welke lootjes je getrokken hebt.’ Als presentatrice ging het volgens haar dan ook beter: ‘Ik had natuurlijk een goede eerste ervaring met de camera door de bekerfinale te doen. Toch was het vlak voor de start van de opname nog wel even spannend, maar het team en ook de gasten hebben me erg gerust gesteld.’

Glansrijke start

Afgelopen mei werd Kramer al gevraagd als gastvrouw en heeft deze rol sindsdien bij de andere afleveringen op zich genomen en in november dus de lootjes getrokken voor de nationale beker. Dat zij nu de uitzending mocht presenteren kwam als een verrassing: ‘Natuurlijk heb ik wel eens geroepen dat ik het wel over wilde nemen als Jeffrey niet beschikbaar was, maar dat dit ook nog echt zou gebeuren had ik alleen maar kunnen dromen. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en ik hoop dan ook dat (indien nodig), ik hier vaker een rol in mag spelen.’

Pim Kamps, Carlijn Koebrugge en Vera Koenen

In de aflevering van Tijd Voor Volleybal bespreekt Dieuwke de wedstrijden die op 1 april in de Maaspoort in Den Bosch zijn gespeeld: de finales van de nationale beker waar voor het eerst het Challenge Systeem werd gehanteerrd en Koos Nederhoed uit IJlst daar de videoscheidsrechter was. Pim Kamps, technisch directeur van Active Living Orion vertelt hoe hij de wedstrijd tegen Numidia VC Limax heeft beleefd, Carlijn Koebrugge, die samen met Apollo 8 de beker pakte, vertelt hoe het feest na de winst is geweest en samen met Vera Koenen bespreekt Dieuwke de longlist van de Volleybaldames.

Bron: VC Sneek
Foto: Grootshotz

Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 27 apr, 11:13
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Koninklijke Onderscheidingen in Súdwest-Fryslân Algemeen 26 apr, 16:00