Afbeelding

Ben jij het nieuwe baasje van de vrolijke en speelse Rocky?

Samenleving

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Vandaag vragen ze uw aandacht voor de vrolijke Rocky.

Een reutje van 9 maanden oud met de naam Rocky is op zoek naar een nieuwe baas. Het is een middelmaat kruising met een lange volle vacht. Rocky is er zo eentje die alles en iedereen leuk vindt en dus vrolijk in het leven staat. Op dit moment verblijft hij in ons gastgezin met andere honden en katten. Hij vermaakt zich prima met allerlei speelgoed, maar vooral die pluche beestjes uit elkaar trekken is toch wel favoriet en al snel ligt de kamer dan ook vol met witte vulling. 

Kom je op bezoek, dan is het feest! Hij kan hierbij uit enthousiasme nog wel tegen je opspringen; kinderen is hij niet gewend (buiten reageert hij er goed op) en met name de kleintjes zou hij in zijn enthousiasme kunnen laten omvallen hierdoor. Hij kan al even alleen thuis zijn en hij is zindelijk. Als je hem meeneemt in de auto, dan is het een hele rustige passagier; zo af en toe wordt er dan naar buiten gekeken maar overwegend slaapt hij in de auto. Hij is erg leergierig en kent inmiddels ook al de nodige begrippen zoals: hier, zit, blijf, plaats enzovoorts. 

Met wandelen kan hij keurig naast je lopen en zeg je het woord ‘vrij’ dan weet hij dat hij de lengte van de riem mag gebruiken. Loslopen is nog een puntje van aandacht: hij kan het wel, maar zijn er andere honden in de buurt dan zitten zijn oren dicht, want dan moet er toch echt eerst gespeeld worden. Rocky is wel van het type geef hem één vinger en hij neemt je hele hand. In het gastgezin laat hij goed zien dat hij met een consequente benadering alles prima oppikt en het een ontzettende leuke, vrolijke, energieke en speelse hond is. 


Wordt u het nieuwe baasje van Rocky? Bij interesse kunt u contact met SOS Huisdier opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Let op: de herplaatsing van Rocky wordt georganiseerd door SOS huisdieren voor Friesland. RondOm Vandaag kan en mag geen uitspraken doen over de huisdieren die door de stichting worden herplaatst. Kijk voor de beschikbaarheid van Rocky op www.sosdier.nl of neem contact op met de stichting.

De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15