Afbeelding

Wie heeft een mandje voor Mies?

Samenleving

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Vandaag vragen ze uw aandacht voor jonge dame Mies. 

Voor deze jonge dame met de naam Mies (gesteriliseerde poes), geboren op 23-4-22, zoeken wij een nieuw thuis. Mies is een vrolijke, energieke, speelse en zeer aanhankelijke kat. Ze is erg gesteld op menselijk gezelschap en laat zich dan ook graag door groot en klein aanhalen. Ze kan samen wonen met een hond (mits deze al katten gewend is), hoe ze met andere katten omgaat weten we niet. 


Het is wel een poes die de mogelijkheid moet hebben om naar buiten te gaan; ze gaat nooit ver van huis en roep je haar (en je hebt dan uiteraard wat lekkers), dan staat ze zo weer bij je. ‘s Nachts is ze gewend om altijd binnen te verblijven. Mies is gek op spelen en heeft dan altijd haar nageltjes in; als ze tijdens een spel een keertje bijt, dan doet ze dit ook altijd heel zachtjes. Wel heeft Mies een groot jachtinstinct en dus is het niet verstandig om haar bij kleinere huisdieren te houden, hier kan ze echt op gefocust zijn. 


Ze is gek op haar krabmatje en heeft veel plezier met haar kartonnen kubus, het kan soms niet gek genoeg gaan en je hoort haar daarbij dan ook van plezier spinnen. Ze ligt ook graag naast je en als het niet te warm is kruipt ze ook graag even op schoot. 

Kortom: een hele leuke, jonge, speelse en lieve kat. Bent u diegene die zegt: Mies past perfect bij mij, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoon nummer 0561-476211 of u kunt een mail sturen naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Let op: de herplaatsing van Mies wordt georganiseerd door SOS huisdieren voor Friesland. RondOm Vandaag kan en mag geen uitspraken doen over de huisdieren die door de stichting worden herplaatst. Kijk voor de beschikbaarheid van Mies op www.sosdier.nl of neem contact op met de stichting.

De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15