Afbeelding

Friese Lente + Zing Mee Café in Lewinski

Algemeen

Op vrijdag 13 maart organiseert Friese Lente. Tolls en Esther de jong komen die dag in Lewinski spelen, de toagang is gratis. De zaal opent om 19:30. Vooraf, tussen 18:00 en 19:30, biedt Lewinski u de mogelijkheid om voor €15,50 een maaltijd mee te eten. Opgave hiervoor kan via www.Lewinski.nl. 

Tolls
Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken. Geboren op een woonboot in Amsterdam, heeft singer-songwriter Tolls de golving van het water meegekregen met zijn luistermuziek met folk, indie en pop-invloeden. In 2018 verscheen zijn debuut LP op Revanche Records.

Esther de Jong
Esther maakt Nederlandse dagboekmuziek met nummers over liefde, (ver)dwalen en hartpijn. Dwaal af naar de ondergrondse wereld van Esther de Jong. Een plek waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is, maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven. Want tja, ze houdt nu eenmaal van graven. Haar Nederlandstalige dagboekmuziek confronteert je met teksten die je een wenkbrauw doen optrekken, je stil laten staan en je ogen openen. Haar debuut EP komt op 4 april uit op het label Excelsior Recordings. Hopelijk komen haar droefgeestige verhalen je net iets te dichtbij. Gedeelde smart is immers halve smart.

Op 15 maart a.s. vindt alweer het laatste Zing Mee Café van dit seizoen plaats! Kom nog één keer, met z’n allen uit volle borst meezingen! Onder leiding van top dirigente Akke Bosma wordt samen zingen een feestje! Na-afloop is de keuken geopend tussen 18:00 en 19:30. Opgave voor zowel het zingen, als het eten kan via www.lewinski.nl

Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 27 apr, 11:13
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00