Feike Lousma van Hoorzorg Lousma in Stiens.
Feike Lousma van Hoorzorg Lousma in Stiens. Foto: RondOm Vandaag

Hoorzorg Lousma in Stiens groeit

Zakelijk nieuws

STIENS - Hoorzorg Lousma is groeiende; dat stelt eigenaar Feike Lousma enthousiast. De ervaren audicien uit Stiens begon het afgelopen jaar voor zichzelf in het Multifunctioneel Centrum aan de Pyter Jurjenstrjitte 10 en ziet het aantal klanten hard stijgen. Aan de ene kant prachtig, maar aan de andere kant ook een signaal: “Er is nog meer behoefte aan (persoonlijke) hoorzorg.” 

Heb jij last van gehoorverlies, behoefte aan (onderhoud van) een hoortoestel of ben je op zoek naar bescherming voor je oren? Dan ben je bij Hoorzorg Lousma aan het juiste adres. Ben je niet in staat om langs te komen? Geen probleem, dan komt Feike namelijk graag naar jou toe! Dat is namelijk waar Hoorzorg Lousma in uitblinkt; persoonlijke hoorzorg. “Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat klanten dat enorm waarderen”, vertelt Feike. “Mensen komen hier niet alleen om een hoortoestel aan te meten, maar ook gewoon voor een praatje. Dat menselijke aspect is enorm belangrijk in dit vak.” 

Feike neemt ruim de tijd voor mensen en helpt ze in de zoektocht naar een passend hoortoestel. Dat begint al bij de intake. “Bij de grotere concerns nemen ze daar vaak maar een uurtje voor. Ik reken daar al gauw minimaal anderhalf uur voor. Die tijd heb je ook echt nodig vind ik, want ik wil een hoortoestel aanmeten waar mijn klanten echt tevreden mee zijn. Ze moeten er toch weer vijf jaar mee vooruit.” 

Mede vanwege de volle agenda, is het belangrijk om te (blijven) vermelden dat Hoorzorg Lousma uitsluitend werkt op afspraak. “Ik vind het leuk als mensen even binnenstappen voor een praatje, maar omdat ik graag ruim de tijd neem voor mijn klanten, is het wel nodig om eerst even een afspraak te maken via de website: www.hoorzorglousma.nl. Ze kunnen ook altijd bellen, appen of mailen.” 

Hoorzorg Lousma heeft niet voor niets de slogan: ‘oprecht gehoord’. Daarbij hoort ook een stuk expertise en ontwikkeling. Volgens Feike zijn de mogelijkheden eindeloos. “De technieken gaan steeds verder. Tegenwoordig zit er zelfs kunstmatige intelligentie in bepaalde hoortoestellen, waardoor de hoortoestellen zelf de omgeving herkennen en het geluidsniveau aan passen. Zo zijn er nog veel meer ontwikkelingen waar ik de mensen graag meer over vertel. Plan dus gerust een afspraak in!” 

Hoorzorg Lousma
Pyter Jurjensstrjitte 10
9051BS Stiens
Tel: 06 - 39 47 00 09
E-mail:
info@hoorzorglousma.nl
Website:
www.hoorzorglousma.nl

Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 1 minuut geleden
Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 16 uur geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 20 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 22 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur gisteren
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:00
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00