Afbeelding
Foto: www.robvandalen.com

Queen Must Go On op de de Stienzer Keatsdagen

Evenement

STIENS - Dit jaar worden de Stienzer Keatsdagen voor de 25e keer onder deze naam gehouden. Er wordt dan ook groots uitgepakt voor deze jubileumeditie! Het kaatsen is nog altijd een belangrijk onderdeel maar gezelligheid en muziek zijn er onlosmakelijk aan verbonden. De eerste muziekavond wordt direct heel speciaal met de winnaar van het SBS 6 tv-programma ‘The Tribute – Battle of The Bands’.

De organisatie kon het zelf haast niet geloven, ze boekten precies op het juiste moment Queen Must Go On als openingsact voor de 2023 editie van de Keatsdagen. Inmiddels is deze winnende coverband veel gevraagd en worden de veelal uitverkochte shows druk bezocht. Een unieke kans dus om live in Stiens te genieten van de klassiekers van de succesvolste rockband ooit. Vijftig jaar hits staat garant voor een knallend optreden met bekende nummers. Doe je ogen dicht en het is alsof je het origineel hoort. De concerten van Queen Must Go On zijn overal in het land (waaronder Ziggo Dome) reeds vroeg uitverkocht, dat zegt natuurlijk ook wel iets.

Doe je ogen dicht en het is alsof je het origineel hoort.

De feesttent staat op het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Nieuw is de online voorverkoop. Vanwege de grote landelijke aandacht voor Queen Must Go on en daarmee de verwachte drukte heeft organisatie ervoor gekozen om voor deze avond (donderdag 8 juni) met een online ticketsysteem te werken. De verkoop start op maandagavond 22 mei om 19:00 uur en de ticketprijs bedraagt € 10,- (exclusief servicekosten). De link naar het online ticketsysteem kun je vinden op www.stienzer-keatsdagen.nl en de social media kanalen. Op die laatste vind je ook alle nieuwtjes rond deze muzikale topper.
Goed om te weten: de overige muziekavonden (vrijdag en zaterdag) blijft traditiegetrouw zoals het is, oftewel: kaartverkoop aan de deur. De organisatie hanteert voor deze avonden een maximum aantal bezoekers. Kom dus zeker op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vol is écht vol! Ga voor het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen naar www.stienzer-keatsdagen.nl

Over de Stienzer Keatsdagen

Van woensdag 7 t/m zondag 11 juni 2023 wordt het kaatsveld omgetoverd tot een indrukwekkend activiteitenterreinen en belooft het, zowel op het kaatsveld als in de feesttent, weer een groot spektakel te worden. Vijf dagen lang is er van alles te doen! In de avonden gaat het dak eraf met live muziek van onder andere Queen Must Go On, Royal Beat en PROOST!, Doelleazen, DJ All Tha Fokk en upcoming man DJ Raw-Ry, Piter Wilkens, Duo Klick, Butterfly, de Útlopers en meer…

De Stienzer Keatsdagen zijn een geschikt uitstapje voor het hele gezin. Er is echt voor elk wat wils. Naast de sport, het feest en de muziek is er bijvoorbeeld op de zondag ook nog een apart programma voor de kleintjes.

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Jeugdcircus Saranti presenteert nieuwste show Cirko Festo Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Gouden Buur Award 2023: Winnares Sita uit Leeuwarden (Friesland) Samenleving 9 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur verliest van effectief Jong FC Utrecht Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
The bagstore.nl nieuwe hoofdsponsor LKV Pallas'08 Sport 22 sep., 08:00
Afbeelding
Vrijwilligersfestival in De Harmonie Algemeen 21 sep., 16:06
Afbeelding
45 verenigingen in Leeuwarden vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00